«Κλειδώνει» για 25 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οριστικό τέλος μπαίνει στο σίριαλ με την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως προκύπτει και πρόκειται να γίνει επίσημο μέσω της ΕΠΟ εντός της ημέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr, το παιχνίδι που θα κρίνει τον δεύτερο εγχώριο τίτλο της σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα γίνει οριστικά στις 25 Μαΐου ημέρα Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη δήλωση που έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος, στα Γιαννιτσά, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που διοργάνωσε η ΕΠΣ Πέλλας το βράδυ της Παρασκευής (26/4), με την οποία επανάλαβε τα περί 23 Μαΐου στη σέντρα του φετινού τελικού.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε -για μία ακόμη φορά- ότι δεν γίνεται το παιχνίδι να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου, λόγω του ότι είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών. Ωστόσο, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν κανονικά -όπως είναι προγραμματισμένοι- οι τελικοί των αντίστοιχων διοργανώσεων σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και χθες (28/4) το απόγευμα στην Λεωφόρο στο περιθώριο του παιχνιδιού για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League μία ηημερομηνία ακουγόταν για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Εκείνη της 23ης Μαΐου και ημέρα Πέμπτη.

Συγκεκριμένα αυτό προέκυπτε κυρίως από πλευράς του Άρη. Τόσο πριν από την σέντρα όπου παραδέχονταν πως είχανε ενημέρωση για την συγκεκριμένη ημέρα. Κάτι που επαναλήφθηκε και μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με το γκολ του Ζαμόρα στο 2΄ με το τελικό 1-0.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr να υπάρχει νέα ανατροπή της εν λόγω ημερομηνίας. Να πηγαίνει εκ νέου για δύο μέρες μετά. Για τις 25 Μαΐου ημέρα Σάββατο. Μία εβδομάδα ακριβώς δηλαδή μετά από την ημερομηνία που είχε ανακοινώσει η ΕΠΟ. Εκείνη της 18ης του Μάη στην περίπτωση που το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ολοκληρωνόταν στις 12 του μήνα.

Μετά τις αλλαγές όμως που υπήρξανε στις ημερομηνίες του εξ αναβολής παιχνιδιού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, από την Πρωτομαγιά για τις 12 Μαΐου, της 9ης αγωνιστικής των playoffs από τις 8 για τις 15 Μαΐου και της 10ης από τις 12 για τις 19 του μήνα φαίνεται πως μεταφέρουνε και το τελικό του Κυπέλλου μία ακριβώς εβδομάδα μετά. Όπως ακριβώς και ήταν το απόλυτα φυσιολογικό εξ αρχής ώστε να είχανε και οι δύο φιναλίστ τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμαστούνε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook