Παρασκήνια

Gentikoule.gr / 25/03 14:41

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 24/03 13:18

Λέμε για τον ΟΦΗ αλλά στην Λαμία το τερμάτισαν!

Πολλές φορές έχουμε τονίσει την πολιτική που ακολουθεί ο ΟΦΗ στις τιμές των εισιτηρίων αλλά στην Λαμία το τερμάτισαν με τις τιμές στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά. Διαβάστε πόσο κοστίζει το ακριβότερο εισιτήριο!

Μανώλης Σαρρής / 23/03 17:43

Το δικό τους ευχαριστώ…

Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν ξέχασαν πως παρότι υπήρχε απογοήτευση για την ήττα στα Τρίκαλα είδαν τον κόσμο να τους συμπαραστέκεται.

Μανώλης Σαρρής / 23/03 15:17

Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά;

Πιστεύαμε ότι οι εποχές της «κόντρας» Χανίων – Ηρακλείου είχαν περάσει ανεπιστρεπτί αλλά δυστυχώς κάποιοι, από την Δυτική Κρήτη, φροντίζουν να την συντηρούν χωρίς λόγο και αιτία.

Μανώλης Σαρρής / 21/03 16:27

Να δείξουν μια αντίδραση…

Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα πάει να «στιγματίσει» τον φετινό ΟΦΗ όμως επειδή έχουμε ακόμα Μάρτη θα πρέπει και η ίδια η ομάδα να δείξει την πρώτη της αντίδραση.

Μανώλης Σαρρής / 21/03 13:58

Πίστη σε αυτόν!

Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο όμως κανένας δεν πρέπει να χάσει την πίστη του σε αυτόν που ανέλαβε τον ΟΦΗ στα δύσκολα ενώ είπε «όχι» σε πρόταση πολύ συμφέρουσα από αυτήν με την οποία συμφώνησε.

Μανώλης Σαρρής / 14/03 13:04

Λεουτσάκο πάρε θέση!

Ο, κατά σύμπτωση, πρόεδρος της Stoiximan.gr Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος συνεχίζει να παίζει «κρυφτούλι» για μια υπόθεση που πιθανόν να αλλάξει και την ροή του πρωταθλήματος.

Μανώλης Σαρρής / 12/03 11:00

VIDEO / Οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων…

Ο Βίκτορ Ούγκο Ντελγκάδο συμπληρώνει σήμερα 49 χρόνια ζωής και το Gentikoule θυμάται έναν από τους ήρωες των ποδοσφαιρικών μας χρόνων. Δείτε το video με το καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό.