Παρασκήνια

Gentikoule.gr / 22/10 14:40

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 19/10 12:39

Video / Αντί για γκολ… αυτό!

Τρία χρόνια συμπληρώνεται σήμερα από την «σφαλιάρα» που έριξε ο ΟΦΗ στην Λεωφόρο και αντί για τα στιγμιότυπα του αγώνα παραθέτουμε το γνωστό, παροιμιώδες, βίντεο μέσα από την θύρα 13. Απολαύστε το και θυμηθείτε τι έγινε εκείνο το μεσημέρι.

Μανώλης Σαρρής / 12/10 19:28

Το κάλεσμα του Χοσάδα για τον Γκέραρντ!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, έδωσε το σύνθημα για το σπουδαίο παιχνίδι της 20ης Νοεμβρίου. Με την φράση «τα παιδιά του Μίστερ, σας περιμένουμε στο μεγάλο ραντεβού», o Bαγγέλης Χοσάδας αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο «Γεντί Κουλέ» παρουσία μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του  … Read more

Μανώλης Σαρρής / 11/10 13:53

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μύρωνα Σηφάκη

Όσο περνούν οι ημέρες για το σπουδαίο παιχνίδι της 20ης Νοεμβρίου προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, τόσο θα μεγαλώνουν οι μνήμες και οι στιγμές συγκίνησης. Ο Μύρων Σηφάκης έγραψε με λίγα λόγια τι σημαίνει ο «Μίστερ» για όλα τα «παιδιά» του.

Μανώλης Σαρρής / 09/10 21:03

Όλοι στο «παλατάκι»!

Το πρώτο φετινό τζάμπολ πλησιάζει για τον ΟΦΗ και ο κόσμος θα πρέπει να γεμίσει το «παλατάκι» προκειμένου να σπρώξει την ομάδα από την πρώτη, φετινή, Κυριακή.

Μανώλης Θέμελης / 08/10 12:00

Eίδαν το ματς… οικογενειακώς

Μαζί με τον υιό και την κόρη του, παρακολούθησε το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ερμή Ζωνιανών, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.