Παρασκήνια

Gentikoule.gr / 22/04 13:18

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

Μανώλης Σαρρής / 22/04 00:51

Ο «εμετός» που ξεχείλιζε…

Τα εμετικά συνθήματα που ακούστηκαν από όλους τους Χανιώτες που βρέθηκαν στο γήπεδο αποτελεί ντροπιαστική εικόνα για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων της Κρήτης.

Μανώλης Σαρρής / 19/04 13:06

Θα κρίνει τον ΟΦΗ αυτός που έχει ως συνομιλητή τον Μπέο;

Πολύς λόγος γίνεται στα social media για τον τρόπο με τον οποίο πάνε να παρουσιάσουν την «Δίκη» που στήνεται εις βάρος του ΟΦΗ και ένα είναι σίγουρο: Ότι κανένας από εκείνους δεν μπορεί να μιλήσει για τον ΟΦΗ και να του κουνήσει το δάχτυλο του.

Μανώλης Σαρρής / 19/04 12:26

Γεμίσαμε ντετέκτιβ και δικαστές

Ο πρόεδρος, λέει, του Απόλλωνα Πόντου Γιώργος Γιακουμίδης – που υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα ανήκει στην οικογένεια Καλαϊτζίδη – βγήκε και έκανε τον δικαστή.

Μανώλης Σαρρής / 18/04 21:24

Το λουκέτο ήταν λάθος τρόπος αντίδρασης

Σηκώνει αρκετά μεγάλη κουβέντα το θέμα των ακαδημιών του ΟΦΗ. Και εμείς δεν θα πούμε ποιο είναι το λάθος ή το σωστό και τι πρέπει να γίνει. Όμως η μορφή αντίδρασης δεν μπορεί να έχει σχέση με τα παιδάκια που φορούν την φανέλα του ΟΦΗ.

Μανώλης Σαρρής / 18/04 17:43

Αυτό είναι ΟΜΑΔΑ

Μπάρμπεκιου μεταξύ των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης και αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει.