«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 29 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Διαβάστε και σήμερα, Παρασκευή 29  Μαΐου, μέσα από το Gentikoule τον «Ασπρόμαυρο Τύπο» με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Τον περιμένουν
 ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΤΙ Ο ΜΑΧΛΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑ ΤΟΝ ΟΦΗ
Κουβέντα δεν λέει ο Νίκος Μαχλάς για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά όλες οι εκτιμήσεις οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα.
Ηαπουσία του Νίκου Μαχλά από την πρόσφατη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ συζητιέται ακόμη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο παλαίμαχος άσος έχει ρίξει…μαύρη πέτρα πίσω του. Κάθε άλλο.
Ανθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Μαχλά και όχι μόνο, θεωρούν δεδομένο οτλ θα καταθέσει πρόταση για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ στον Ερασιτέχνη, αμέσως μετά τη διάλυση της ΠΑΕ στη Γ.Σ. της 15ης Ιουνίου.
Ο ίδιος τηρεί σιγήν ο(θύος και αποφεύγει να επιβεβαιώσει το παραμικρό, ενώ δεν έχει κρύψει και την ενόχληση του για τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον μεγαλοεφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο (κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά). «Αν έχω να πω κάτι θα το πω εγώ και κανείς άλλος», λέει στο περιβάλλον του ο πρώην πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ. Τι θα γίνει τελικά; Σύντομα θα ξέρουμε
μια και η 15η Ιουνίου δεν είναι τόσο μακριά.
Μέχρι να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μαχλάς. ως μόνη διαθέσιμη επιλογή για τα μέλη του Ερασιτέχνη είναι η ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Αντίπα Σηφάκη.
Η «κίνηση των επτά» αντιμετωπίζεται θετικά στο Ηράκλειο, όπως φαίνεται και από χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη. Γιάννη Δανδάλα στην TV Creta. «Ως επιχειρηματίας έχω να πω ότι είναι σημαντικό το ότι άνθρωποι που είναι εκτός ποδοσφαίρου θέλουν να εμπλακούν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ηρακλείου.
Γνωρίζοντας μάλιστα ότι η εμπλοκή με το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, περισσότερο ταλαιπωρία μπορεί να φέρει παρά ευχαρίστηση».
GOAL: ΟΦΗ
Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζονται από τον Ερασιτέχνη εν όψει της ΓΣ της 15ns Ιουνίου, όπου και θα ληφθεί η απόφαση για την εκκαθάριση και τη συμμετοχή στη Γ Εθνική, με το χρίσμα να δίνεται εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου στην κίνηση των «7».
ΦΩΣ: Οι στόχοι των «7» για τη χρονιά που έρχεται
 Μπορεί επίσημα η «κίνηση των επτά» να μην έχει αναλάβει καθήκοντα, είναι όμως δεδομένο ότι σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι που μετέχουν έχουν καταλήξει στο σχέδιο δράσης για την επόμενη χρονιά και τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν. Και αν θεωρηθεί ότι «αναγκαία και ικανή συνθήκη» για την ομαλή λειτουργία της ομάδας θα είναι η καλή αγωνιστική παρουσία και η εξασφάλιση της ανόδου οι άλλοι δύο άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι η αναβάθμιση των ακαδημιών και τμημάτων υποδομής όπως επίσης και η βελτίωση των εγκαταστάσεων τόσο στο κυρίως γήπεδο όσο και στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Οι συμμετέχοντες στην κίνηση αυτή επιχειρηματίες έχουν καταλήξει ότι όχι απλά θα πρέπει να ενδιαφερθούν για τους τομείς αυτούς αλλά οι προσπάθειες τους θα πρέπει να στεφθούν και με επιτυχία προκειμένου να υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη για τον ΟΦΗ στο μέλλον.
Κατά τα άλλα και όσον αφορά τα νεότερα για τη γενική συνέλευση της 15ης Ιουνίου δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη ή για την ακρίβεια δεν ανακοινώθηκε κάτι παραπάνω, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη να παραδέχεται ότι «δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση». Το βέβαιο είναι ότι τα μέλη της κίνησης που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την ανάληψη καθηκόντων για την επόμενη χρονιά προσπαθούν να πείσουν και άλλους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στο πλευρό τους χωρίς μέχρι τώρα να έχει προκύψει, επίσημα, κάτι τέτοιο. Παράλληλα και ο Νίκος Μαχλάς δεν φέρεται να έχει αποφασίσει αν θα καταθέσει την εγγυητική του 1 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας αυτόματα και μια άλλη υποψηφιότητα για την επόμενη ημέρα της ομάδας του Ηρακλείου. Βέβαια υπάρχει διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων ως τότε, οπότε δεν μπορεί κανείς να προβλέψει αν θα υπάρξει κάτι άλλο πέραν του σχήματος που… αποκαλύφθηκε στην προ ημερών γενική συνέλευση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook