Πουπάκης: “Ο ΟΦΗ πρέπει να επιστρέψει στην φυσική του θέση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gentikoule με την Διοικούσα Επιτροπή να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Λευτέρη Πουπάκη. “Είμαστε επιβάτες σε ένα καράβι που δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το βάλουμε στο λιμάνι” τόνισε ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Λευτέρης Πουπάκης δήλωσε: «Ο ΟΦΗ πρέπει να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Τα τελευταία χρόνια έχει πικραθεί και δεν το αξίζει. Υποχρέωση όλων μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να κάνουμε αυτήν την επαναφορά. Είμαστε επιβάτες σε ένα καράβι που δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το βάλουμε στο λιμάνι. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εγκαταλείψει αυτήν την προσπάθεια. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά και ομοψυχία. Με τη βοήθεια του Θεού όλα είναι εφικτά. Ο κόσμος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια και πρέπει να δείξει αγάπη και υπομονή. Αυτή τη στιγμή το σωματείο βρίσκεται στην ανηφόρα και αυτή οδηγεί στην κορυφή».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Μετά τον Μύρωνα Σηφάκη, ένα ακόμη πρόσωπο που τίμησε με την παρουσία του τη φανέλα του ΟΦΗ στο παρελθόν πλαισιώνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, μετά απο απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Λευτέρη Πουπάκη, παλιά μεγάλη δόξα του ΟΦΗ στα τέλη της δεκαετίας του ’70 ο οποίος αναλαμβάνει πόστο προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Λευτέρης Πουπάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στον Εργοτέλη, συμφώνησε να βοηθήσει και αυτός την προσπάθεια του ΟΦΗ. Ο Λευτέρης Πουπάκης γεννήθηκε στις 28/12/1946. Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της εποχής του, όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός, το Αιγάλεω, ο Απόλλων Αθηνών και φυσικά ο ΟΦΗ (περίοδος 1977-80, αλλά και η Εθνική Ελλάδος. Εχει εργαστεί ως προπονητής στον ΠΟΑ, τον ΟΦΙεράπετρας, το Ασήμι, τον Μοχό, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ακαδημία του Εργοτέλη, αλλά και στην πρώτη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook