Από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος για τον Γενάρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δεκέμβρης έρχεται, ο ΟΦΗ χρειάζεται ενίσχυση και θα πρέπει στην ομάδα να προετοιμαστούν από τώρα για την, γενναία, μεταγραφική ενίσχυση εν όψει του Ιανουαρίου.

Με το Νίκο Γκουλή να έχει αναλάβει από την τρίτη αγωνιστική και τον ΟΦΗ να δείχνει ότι θέλει γενναία μεταγραφική ενίσχυση τον ερχόμενο Γενάρη, είναι πασιφανές ότι η ομάδα θέλει μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση. Και θέλει παίκτες με ποιότητα και ικανούς να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Αυτό είναι συμπέρασμα που και ο πλέον αδαής, από γνώσεις ποδοσφαίρου, το καταλαβαίνει.

Προς το παρόν, στον ΟΦΗ αυτό που λένε είναι ότι “θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να ενισχυθεί η ομάδα”. Ωστόσο, βλέποντας και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι με την έλευση του 2016, ο ΟΦΗ δίνει δύσκολα παιχνίδια και εκτός Ηρακλείου, αρχής γενομένης από αυτό με τον Φωστήρα στις 17 Ιανουαρίου. Κατά συνέπεια, το μεταγραφικό πλάνο που εκπονείται από τώρα, πιστεύουμε δηλαδή, θα πρέπει να βρει πράξη από την αρχή και να είναι έτοιμο να υλοποιηθεί από την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook