Σε …ρυθμούς ίδρυσης της νέας ΠΑΕ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την τελευταία της συνεδρίαση, με την μορφή που είχε μέχρι σήμερα, πραγματοποίησε η ομάδα των «9» επιχειρηματιών του ΟΦΗ, καθώς πλέον τα ηνία της ομάδας, θα αναλάβει η διοίκηση που θα εκλέξουν οι μέτοχοι, μετά την ίδρυση της ΠΑΕ, που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Μέχρι να συμβεί αυτό, αποφασίστηκε την ομάδα, να «τρέξει» μια τριμελής διοικούσα επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται απο τον Αντίπα Σηφάκη, τον Γιάννη Πολεμαρχάκη και τον προεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, η οποία και θα αποτελέσει ένα «ευέλικτο σχήμα» που θα χείριστεί θέματα που αφορούν την λειτουργία της ομάδας (μεταγραφές, ανανεώσεις, προετοιμασία κ.λ.π), αλλά και ζητήματα που αφορούν την ίδρυση της νέας ΠΑΕ, ενόψει της  Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έχει ορίσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, την 1η Ιουλίου.

Στην συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, εκφράστηκε απο όλους η ικανοποίηση για την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει φέτος η ομάδα, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, αλλά και η πεποίθηση ότι το πλάνο, της σημερινής διοίκησης, για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Στην συνεδρίαση της ομάδας των «9» το «παρών» έδωσαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης και ο αντίπρόεδρος Παν. Αντωνακάκης, οι οποίοι στάθηκαν στο πνεύμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης που υπήρχε με την Διοικούσα Επιτροπή, όλη τη χρονιά.

Ενω εκ μέρους της ομάδας των «9» εκφράστηκε η πρόθεση για μια ανάλογη συνεργασία με την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και στην επόμενη μέρα, μετά την ίδρυση της ΠΑΕ.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι απο την συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Παρασκευή (24/6).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook