Όλα μηδέν και ψάχνει την πρόκριση στη Νέα Σμύρνη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα όμως φανέρωσε τις (γνωστές) αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι μένοντας στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό και ψάχνει την πρόκριση στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε συντηρητικά με το Νιόπλια να παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1 και δύο καθαρά αμυντικά χαφ (Όστοϊτς, Αντουκόρ) ενώ ο Αχαρναϊκός μπήκε στο παιχνίδι έχοντας προφανή διάθεση να κρατήσει το μηδέν. Αυτό το συντηρητικό σχήμα δεν βοήθησε τον ΟΦΗ που παρότι είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν από την αρχή ότι ήθελαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και παραλίγο να κάνουν την ζημιά όταν ο Γουέρε βγήκε μόνος απέναντι στον Δερμιτζάκη αλλά ο Κοιλιάρας τον πρόλαβε και τον έκοψε σωτήρια. Ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε ο ίδιος με τους παίκτες του Αχαρναϊκού να αμύνονται και τον ΟΦΗ να έχει την μπάλα αλλά σε πολλές φορές να μην ξέρει τι να την κάνει.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Νιόπλιας προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα με την είσοδο του Μασάδο αντί του Αντουκόρ (που δεν ήταν αρνητικός αλλά το αντίθετο). Ο Πορτογάλος βοήθησε στην βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας και είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει όμως το σουτ που έκανε έδιωξε εντυπωσιακά ο Αποστολίδης.

Και μέσα σε όλη την μετριότητα του ΟΦΗ, είχε και τον Σταθόπουλο που αρνήθηκε καθαρό πέναλτι όταν ανατράπηκε ο Μίκιτς αλλά εκείνος δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ ήταν με τον Όστοϊτς όταν το πλασέ του Σέρβου έγλυψε το δοκάρι του Αποστολίδη και έφυγε άουτ.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule