Καϊμακάμης: “Με τον ΟΦΗ έχω επιτυχή και διαχρονική σχέση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πέτρος Καϊμακάμης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για την συνεργασία του με τον σύλλογο και τόνισε ότι “η  προσπάθεια θα συνεχιστεί ούτως ώστε ότι κερδίζει ο ΟΦΗ στα γήπεδα, να μη το χάνει εφ’ εξής στα χαρτιά”.

Την παρακάτω δήλωση έκανε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr ο νομικός Πέτρος Καιμακάμης, ο οποίος εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην υπόθεση της αδειοδότησης του σε δεύτερο βαθμό και η οποία στέφθηκε με επιτυχία:

“Με τον ΟΦΗ έχω μια διαχρονική και απόλυτα επιτυχή επαγγελματική συνεργασία σε πολύ δύσκολες υποθέσεις που είχαν σχέση ακόμη και με την ύπαρξή του ως ΠΑΕ κατά το παρελθόν, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί η υπόθεση της έφεσής μας έγινε δεκτή, τον χειρισμό της οποίας ανέλαβα στον δεύτερο βαθμό. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ούτως ώστε ότι κερδίζει ο ΟΦΗ στα γήπεδα, να μη το χάνει εφ’ εξής στα χαρτιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο Ηρακλείου Ζαχαρία Λιπαράκη και τον προϊστάμενο λογιστηρίου του ΟΦΗ Εμμανουήλ Βασιλάκη για την αμέριστη βοήθειά τους να αντιμετωπισθεί με επιτυχία η υπόθεση.

Πέτρος Καϊμακάμης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook