Και τώρα… τρέχουμε

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα στο ματς με την Παναχαϊκή (1-2) και θέλει αποτέλεσμα στο “Κλ. Βικελίδης” κόντρα στον Αρη την Κυριακή για να μην χάσει και φέτος από νωρίς την επαφή του με την κορυφή.

Στο δύσκολο  εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη στρέφει την προσοχή του ΟΦΗ  μετά την ήττα από την Παναχαϊκή στο “Γεντί Κουλέ” (1-2) που ήταν η πρώτη του για φέτος σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα ναι μεν έχει δρόμο ακόμα, αλλά αυτή η ήττα θα πρέπει να καλυφθεί και για να μην χαθεί η επαφή με την κορυφή θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ματς της 8ης αγωνιστικής γιατί μετά θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να φτάσει εκεί σύντομα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (17/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης  θα ξεκινήσει με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στο ΒΑΚ  ενώ χθες υπήρχε ρεπό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει προγραμματίσει προπονητικό δίτερμα με την Κ19 του ΟΦΗ, στο οποίο θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα αξιολογήσει σήμερα τον τραυματισμό του Γιάννη Κοιλιάρα ενώ στα… πιτς παραμένουν οι Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου και Περογαμβράκης. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook