“Καρυδάτη” νίκη με ανατροπή για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα παλλικάρια του Παπαδόπουλου δεν καταλαβαίνουν ούτε από κούραση, ούτε από απουσίες και παρότι έδωσαν το 5ο παιχνίδι σε 15 ημέρες ξεπέρασαν και το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου με 3-1.

Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με το γνώριμο 3-5-2 και τους έντεκα που ξεκίνησαν κόντρα στην Δόξα Δράμας. Οι φιλοξενούμενοι “πάγωσαν” το Γεντί Κουλέ μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Συμελίδης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή του ΟΦΗ και με δυνατό σουτ του Συμελίδη άνοιξαν το σκορ.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα στο 16′ με τον Μάνο να εκτελεί τον Λόπεζ μετά την εξαιρετική πάσα του Μανώλη Μπολάκη. Η κούραση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των παικτών του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα να εμφανίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση.

Η κούραση έπαιζε σημαντικό ρόλο και στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας πιέζοντας τον ΟΦΗ. Στο 61′ ο ΟΦΗ και κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μετά από υποδειγματική αντεπίθεση με τον Κουτσιανικούλη να δίνει για τον Μάνο και εκείνος να κάνει το 2-1.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Παπαδόπουλος άλλαξε το σύστημα του ΟΦΗ σε 4-2-3-1 προκειμένου να βγάλει την πίεση από την άμυνα του και η εικόνα του βελτιώθηκε με τον Απόλλωνα να μην απειλεί στην συνέχεια του αγώνα.

Στο 82′ ήρθε και το τρίτο γκολ με τον Κοιλιάρα να εκτελεί το κόρνερ και ο Παπαστεριανός με μια άπιαστη κεφαλιά έκανε το 3-1 για τον ΟΦΗ. Στο 86′ ο Απόλλωνας έχασε διπλή ευκαιρία με τον Στρέζο να διώχνει τις προσπάθειες των Συμελίδη, Κυβελίδη.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook