Κρίμα και άδικο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1 πληρώνοντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε είτε στο 0-1 είτε στο 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού για τα πρώτα 26 λεπτά χάνοντας και μεγάλη ευκαιρία με τον Φερνάντεθ να σουτάρει και τον Στρέζο να διώχνει εντυπωσιακά.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ πήρε την πρωτοβουλία και με το έξυπνο χτύπημα φάουλ του Δεληγιαννίδη, πήρε προβάδισμα στο σκορ, έχοντας μάλιστα και άλλες δύο ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του με τους Βουό και Πλατέλλα, να  μην σημαδεύουν σωστά στην εστία του Παπαδόπουλου και το ημίχρονο να βρίσκει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν σαν “καμικάζι” και έχασαν στο πρώτο πεντάλεπτο δύο μεγάλες φάσεις με τον Βουό και τον Κοροβέση, όμως ο Παπαδόπουλος έδειξε την ποιότητα του και έδιωξε τις προσπάθειες των παικτών του ΟΦΗ.

Από εκεί και μετά ο Αστέρας προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό του και κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 62ο λεπτό όταν ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης έκανε ένα πρώτο σουτ, το οποίο σταμάτησε αμυντικός του ΟΦΗ, αλλά βγήκε κερδισμένος από την κόντρα και με δεύτερο σουτ ισοφάρισε.

Στην συνέχεια ο Αστέρας έκλεισε στα καρέ του τον ΟΦΗ και προσπάθησε να γυρίσει “τούμπα” το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Έτσι οι φιλοξενούμενοι που βρήκαν κενούς χώρους έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Νέιρα, όμως το σουτ του Αργεντίνου έδιωξε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης λίγο πριν το φινάλε κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη, ο Πασαλίδης έκανε το πλασέ στην κίνηση. Ο Στρέζος απέκρουσε, αλλά στο «ριμπάουντ» ο Τόνσο σκόραρε και έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφήνοντας μια πικρία στον ΟΦΗ, καθώς άξιζε κάτι παραπάνω.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook