Videos + Pics | Να, ποιος είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φωτογραφίες και video από τα έργα και τις ημέρες του ανθρώπου που βρήκε χώρο για να γίνει διάσημος.

Πέραν του ότι στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, ο καθένας γίνεται “ήρωας” ανάλογα με το ποιοι τηλεδικαστές θέλουν να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το δικό τους όνομα, υπάρχουν και οι πηγές στο ελληνικό διαδίκτυο που μπορούν να εκθέσουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή, τον οποιονδήποτε.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον κύριο Δημήτρη Καλαϊτζίδη που ξαφνικά βγαίνει μπροστά γιατί θέλει το καλό του ποδοσφαίρου ενώ ο ίδιος σε παιχνίδι που είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια, σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες, απειλούσε οικογένειες ποδοσφαιριστών.

Κυκλοφορώντας με μπράβους και διάφορους φουσκωτούς, ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν είχε διστάσει ακόμα και να επιτεθεί σε αστυνομικούς στο περιθώριο ενός αγώνα με την Καβάλα. Τότε είχαν γίνει γνωστά τα όσα σοκαριστικά είχαν δηλώσει ποδοσφαιριστές της Καβάλας που έκαναν λόγο για μπράβους που μαζί με τον Καλαϊτζίδη απειλούσαν τα παιδιά τους φτάνοντας σε ένα τόσο χαμηλό επίπεδο.

à ÅÈÍÉÊÇ / ÃÅÍÉÊÅÕÌÅÍÇ ÓÕÑÑÁÎÇ ÓÔÏÍ ÁÃÙÍÁ ÊÁÂÁËÁ – ÁÐÏËËÙÍ ÊÁËÁÌÁÑÉÁÓ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)

«Ντρέπομαι να τα πω στον αέρα γιατί αφορά ανθρώπινη ζωή, την οικογένειά μου και του παιδιού μου». Εκεί ρωτήθηκε αν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης απείλησε τη ζωή του παιδιού του. «Ναι, ακριβώς. Εμένα και τη ζωή του παιδιού μου. Όταν με καλέσει κάποιος νομικός θα πω πολλά περισσότερα», απάντησε ο Νάσος Αθανασίου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ επικαλέστηκε ως μάρτυρα για να εισηγηθεί την τιμωρία του ΟΦΗ.

à ÅÈÍÉÊÇ / ÃÅÍÉÊÅÕÌÅÍÇ ÓÕÑÑÁÎÇ ÓÔÏÍ ÁÃÙÍÁ ÊÁÂÁËÁ – ÁÐÏËËÙÍ ÊÁËÁÌÁÑÉÁÓ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)

Αυτόν τον αξιόπιστο άνθρωπο που όλη η Ελλάδα μιλάει για το ήθος της, βρήκαν να επικαλεστούν μια τερατώδη εισήγηση!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook