Ο ΟΦΗ τιμάει τον μεγάλο Δημήτρη Παπαδόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

31 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε ότι πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ θα τιμήσει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο.

Και αναμφίβολα πρόκειται για ένα γεγονός που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο αφού – αν δεν κάνουμε λάθος – είναι η πρώτη φορά που θα τιμηθεί για την προσφορά του αυτός ο τεράστιος παίκτης που τίμησε την φανέλα του ΟΦΗ για 13 ολόκληρα χρόνια (1967 – 1980) ενώ με την φανέλα του Όμιλου γιόρτασε δύο φορές την άνοδο από την Β’ Εθνική στην μεγάλη κατηγορία.

Με την φανέλα του ΟΦΗ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής το 1976 πετυχαίνοντας 23 γκολ ενώ τον ίδιο τίτλο κατέκτησε και την επόμενη χρονιά όπου σκόραρε 22 φορές. Και σίγουρα, είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει πολύ νωρίτερα αν και σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν είναι αργά! 

Ωστόσο, είναι ακόμα ένας λόγος για να πάει στο “Γεντί Κουλέ” ακόμα περισσότερος κόσμος ώστε να χειροκροτήσει έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook