Την ανάδειξη διοίκησης Πρωτοδικείου ζήτησε ο Σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ανάδειξη διοίκησης Πρωτοδικείου από την ΓΣ της Παρασκευής ψήφισε ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ στην σημερινή γενική συνέλευση του όπου το παρών έδωσε και ο Νίκος Μαχλάς με την απερχόμενη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Σύλλογος Μετόχων συζήτησε την στάση που θα κρατήσει στην ΓΣ της Παρασκευής. Αποφάσισε και ψήφισε να ζητήσει από τον Ερασιτέχνη την ανάδειξη διοίκησης Πρωτοδικείου ώστε να τρέξει την διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά μέσα από αυτήν την διαδικασία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο “Γεντί Κουλέ” και το παρόν έδωσαν περίπου 70 μέλη του συλλόγου μετόχων. Μεταξύ αυτών ήταν και τα πρώην μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Γιώργος Καλουτσάκης, Λευτέρης ΚΟυγιουμουτζής καθώς και ο Ανδρέας Μανουσάκης.

Παρόντες στην συνέλευση ήταν ο Νίκος Μαχλάς με σύσσωμο το απερχόμενο ΔΣ της ΠΑΕ. Στον πρόεδρο του ΟΦΗ ασκήθηκε οξέια κριτική για τον τρόπο λειτουργείας του συλλόγου δίχως ωστόσο να παραγνωρίζεται η μεγάλη προσφόρα του την τελευταία διετία.

Ο Νίκος Μαχλάς υπεραμύνθηκε των επιλογών του ενώ αναφερόμενος στην λύση που πρέπει να βρεθεί τόνιε ότι είναι απαραίτητη η εύρεση χρημάτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook