Ένα “αγκάθι” λιγότερο για τον ΟΦΗ που συμφώνησε με τον Γκέρμπερ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας από τους μεγαλύτερους βραχνάδες του ΟΦΗ, ο Φαμπιάν Γκέρμπερ, συμφώνησε με τον σύλλογο για τα χρήματα που του οφείλονται και τα οποία θα του δοθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Γερμανός μέσος αποτελούσε – μαζί με τον συμπατριώτη του Μάουρερ – ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια για τον σύλλογο και μετά την συμφωνία που έγινε, φεύγει από τον σύλλογο η απειλή της ΦΙΦΑ. Στον Γκέρμπερ δόθηκε ένα σημαντικό ποσό ως προκαταβολή ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν μέχρι το τέλος του 2012.

Η ΔΕ της ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον πρώην μέσο του ΟΦΗ για την κατανόηση που δείχνει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Στον Φαμπιάν Γκέρμπερ οφείλονταν περίπου 90.000 ευρώ και αυτά τα χρήματα – εκτός της προκαταβολής – θα του δοθούν μέχρι το τέλος του 2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Φάμπιαν Γκέρμπερ συμφώνησε με την Δ.Ε. και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για το υπόλοιπο ποσό που του οφείλει η ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Στο πρώην παίκτη του ΟΦΗ προτάθηκε διακανονισμός δόσεων των οφειλουμένων έως το τέλος του 2012.
Ο Γερμάνος μεσοεπιθετικός είναι ιδίατερα ευχαριστημένος από την συνεργασία που έχει με τα μέλη της Δ.Ε. και την ειλικρινή διάθεση που διέκρινε για να πάρει τα δεδουλευμένα χρήματά του.
Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής εκ μέρους όλη της οικογένειας του ΟΦΗ ευχαριστούν το Γερμανό ποδοσφαιριστή για την κατανόηση που δείχνει στις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας μας και του ζητάει συγνώμη για τις καθυστερήσεις που έχουν παρουσιασθεί στην καταβολή των χρημάτων που δικαιούται.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook