«Αν προσεχτεί, μπορεί να αφήσει εποχή αυτό το παιδί»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το εγκώμιο του νεαρού Γιάννη Χρυσοφάκη πλέκει ο προπονητής του στον ΟΦΙ Γιάννης Παπαγεωργίου μιλώντας στο Gentikoule.

Όπως αποκάλυψε το Gentikoule την Κυριακή, ο ΟΦΗ απλώνει τα… “πλοκάμια” του σε όλη την Κρήτη και κατ’ αυτόν τον τρόπο απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Κρήτη. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν εκείνος που προώθησε το περσινό καλοκαίρι το 17χρονο μεσοεπιθετικό δίνοντας του την ευκαιρία να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα της Ιεράπετρας που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Λασιθίου. Μιλώντας στο Gentikoule, ο Γιάννης Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά πως «αν προσεχτεί αυτό το παιδί, μπορεί να αφήσει εποχή. Έχει όλα τα προσόντα και τα στοιχεία για να κάνει καριέρα στον ΟΦΗ αρκεί να δουλέψει και να του δείξουν εμπιστοσύνη».

Όσον αφορά τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, ο τεχνικός του ιεραπετρίτικου συλλόγου υπογράμμισε: «Η επαφή που έχει με την μπάλα και η αλλαγή κατεύθυνσης του είναι ένα πολύ μεγάλο προσόν που διαθέτει και το οποίο τον κάνει να ξεχωρίζει. Ακόμα μπορεί να παίζει και με τα δύο πόδια, δεν του λείπει τίποτα. Έχει πολύ μεγάλη ταχύτητα και αυτό τον βοηθάει αρκετά όταν επιτίθεται».

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΙ, ο Γιάννης Παπαγεωργίου πρόσθεσε: «Εμείς θέλαμε να φύγει το παιδί για να κάνει το παραπάνω βήμα. Τον παρακολούθησε ο ΟΦΗ σε αρκετά παιχνίδια. Όμως αυτό το παιδί ξεχωρίζει γιατί ακόμα και σε μια κακή εμφάνιση» ενώ στάθηκε στην αναγκαία… στροφή προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Πρέπει να στραφούν οι ομάδες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς δεν απέδωσε ο νόμος που υπήρχε για την υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών και δεν έχει πετύχει. Χρειάζεται να δούμε το μέλλον και πως αυτός ο κανονισμός να μπορέσει να δώσει στις ομάδες το πλεονέκτημα για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook