Κλάδος: “Ο ΟΦΗ έχει ελπίδες”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τις εντυπώσεις στην Γ.Σ. του ΟΦΗ κέρδισε ο Κώστας Κλάδος ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενωτικός και τόνισε πως ο ΟΦΗ έχει ελπίδες καθώς είναι άνω του μέσου όρου των βιώσιμων εταιριών 

Ο Κώστας Κλάδος, τόνισε

“Είμαι εδώ για να βάλω ένα σποράκι που λέγεται ελπίδα. Να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν δυνατότητες. Ο πατέρας μου είναι μετανάστης. Βρέθηκα στο Ηράκλειο, η καταγωγή μου είναι απο το Ρέθυμνο. Μένω μόνιμα στο Ηράκλειο.

Σας διαβεβαιώνω ότι ο ΟΦΗ έχει ελπίδες. Είναι άνω του μέσου όρου των βιώσιμων εταιρειών. Δεν έχω δικαίωμα να κατηγορήσω κανένα. Αλλα να ευχαριστήσω όλα τα διοικητικά συμβούλια, που έχουν συμβάλει η ομάδα να είναι στην Α’ Εθνική. Μπορεί να γίναν λάθη, αλλά δεν έγιναν απο πρόθεση. Εγιναν απο αμέλεια και απο τις καταστάσεις που υήρχαν.

Είμαι γνωστης στις ανώνυμες εταρείες. Η ομάδα πρέπει να χωριστεί στα αγωνιστικά και στα διοικητικά. Αυτά τα δυο είναι ένα. Η βάση υπάρχει στον ΟΦΗ. Μπορεί και μετά απο 2-3 χρόνια να αποδοθεί και μετοχικό μέρισμα. Η ομάδα μπορεί να πετάξει. Μίλησα με τον κ. Μαχλά και του είπα ότι για να συμμετάσχω στο διοικητικό συμβούλιο θα πρεπει να συμμετάσχει στο αγωνιστικό κομματι ο Νίκος Μαχλάς.

Εγώ είμαι ο νεότερος εδώ. Δεν έχω το δικαίωμα της αυτοπροβολής. Ξέρω τα λιγότερα απο όλους εσάς. Αλλά για ανώνυμες εταιρείες γνωρίζω. Μπαίνω στην μάχη και δεν εγκαταλείπω.

Δεν δέχομαι την προδοσία. Την απεχθάνομαι. Χαίρομαι για το κλίμα που έχω συναντήσει εδώ. Να μας ακούσετε και να μας κρίνετε. Σας ευχαριστώ πολύ”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook