Άγρια γκάζια από “Αναστό” προς τους παίκτες: “Ο Αναστόπουλος που ξέρατε, πέθανε”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως γίνεται φυσιολογικό, οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΣ και Πανθρακικό έφερε αντίδραση όχι μόνο από την πλευρά του Μάνθου Πουλινάκη αλλά και από αυτήν του Νίκου Αναστόπουλου που στην προπόνηση της Τρίτης τα “έχωσε” άγρια στους ποδοσφαιριστές του.

Η πίεση που έχει δημιουργηθεί στον ΟΦΗ είναι ήδη αρκετά μεγάλη και η Τρίτη αποτέλεσε ένα ηλεκτροσόκ για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Και δεν ήταν μόνο τα τρία διαδοχικά τετ α τετ του Πουλινάκη με τους Βερόν, Μονιάκη, Παπάζογλου αλλά και η ομιλία του Νίκου Αναστόπουλου προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλησε να μεταδώσει ένα σοκ προς τους παίκτες του προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα των τελευταίων αγώνων που έφεραν τον ΟΦΗ από την 6η θέση της βαθμολογίας στην προτελευταία. Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας σε έντονο ύφος προς τους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης τους είπε χαρακτηριστικά: “Ο Αναστόπουλος που ξέρατε πέθανε! Ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα, τελείωσε. Από εδώ και πέρα θα δείτε άλλο Αναστόπουλο” είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΟΦΗ δείχνοντας με αυτά τα λόγια ότι από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται να ανεχτεί παρόμοιες εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στον Πανθρακικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook