“Η ομάδα πάνω από όλους” το μήνυμα Πουλινάκη προς τους παίκτες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις έφεραν αντίδραση στο “Βαρδινογιάννειο” με επίσκεψη του Πουλινάκη και μήνυμα για το μέλλον. “Δεν θα ανεχθούμε παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον” τόνισε στις συναντήσεις του με τους παίκτες.

Ήταν κάτι παραπάνω από φυσιολογικό να υπάρξει αυτή η αντίδραση από την πλευρά του συλλόγου προκειμένου να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που έχει φέρει στον ΟΦΗ στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μάνθος Πουλινάκης συναντήθηκε μεμονωμένα με τους Ματίας Βερόν, Θανάση Παπάζογλου και Μανώλη Μονιάκη όπου τους τόνισε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί κανένας από τον ΟΦΗ παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον.

“Δεν θα ανεχθούμε αδιαφορία και παρόμοιες εμφανίσεις στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε. Δεν επιτρέπω σε κανέναν σας να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα” ήταν τα λόγια του προέδρου του ΟΦΗ προς τους τρεις παίκτες… στέλνοντας το μήνυμα του και προς τους υπόλοιπους.

Μάλιστα, οι συναντήσεις που έγιναν σήμερα με τους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν θα είναι οι μόνες και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook