Πρώτο τετ α τετ Πίντο με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ευθύς από την πρώτη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες του ΟΦΗ κερδίζοντας τους από την πρώτη στιγμή. 

Tην πρώτη του γνωριμία είχε σήμερα ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ με τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας.Ο  Πορτογάλος τεχνικός παρακολούθησε το σημερινό δίτερμα και μετά το τέλος της προπόνησης πήγε στα αποδυτήρια όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο χαιρέτησε έναν προς έναν προσωπικά τους παίκτες αποφεύγοντας τα πολλά λόγια. Ο Πορτογάλος απευθυνόμενος στους παίκτες είπε μεταξύ άλλων πως” από αύριο θα είμαστε μαζί, ήθελα να σας γνωρίσω και να σας χαιρετήσω” ενώ είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ και με τους συμπατριώτες του δηλαδή τους Μακουκούλα, Φερνάντες και Μιλιάζες. Ο νέος προπονητές του ΟΦΗ έδειξε με τον τρόπο του να κερδίζει τους παίκτες ενώ χαρακτηριστικό είναι πως τους  μίλησε  σε τρεις γλώσσες. Πορτογαλικά,  αγγλικά και ισπανικα. 

Μετά το τέλος της γνωριμίας του, με τους παίκτες ο Σα Πίντο μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Τιάγκο Μουτίνιο μίλησε και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ όπου ζήτησε λεπτομερώς το πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook