Οι πρώτοι σε όλες τις κατηγορίες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε μέσα από το αφιέρωμα του Gentikoule τις πρωτιές του ΟΦΗ σε κάθε στατιστική κατηγορία, στα 17 παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Λεπτά συμμετοχών

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχών είναι ο Θοδωρής Τριποτσέρης που έχει παίξει και στα 17 παιχνίδια του πρώτου γύρου. Συνολικά έχει αγωνιστεί 1.552 λεπτά με τους Κάρλος Μιλιάζες και Γιώργο Μακρή να ακολουθούν με 1.520 και 1.507 αντίστοιχα.

Κερδισμένα φάουλ

Χρήστος Μπούρμπος και Ζε Εντουάρντο έχουν κερδίσει τα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. 40 κερδισμένα φάουλ έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ – δείγμα και της μεγάλης συμμετοχής που έχουν στο παιχνίδι της ομάδας.

Πάσες

Ο Γιώργος Μακρής είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες πάσες από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ (149) – με τους αριθμούς αυτούς να δείχνουν και την μεγάλη του συμμετοχή στην οργάνωση και την δημιουργία του παιχνιδιού. Μάλιστα ο 29χρονος μέσος του ΟΦΗ είναι ο μοναδικός παίκτης με τριψήφιο αριθμό πασών ενώ στην δεύτερη θέση τον ακολουθεί ο Χρήστος Μπούρμπος με 95.

Ασίστ

Προς γενική κατάπληξη, σε αυτήν την κατηγορία, την πρωτιά μοιράζονται οι Θανάσης Παπάζογλου και Ζε Εντουάρντο με τρεις τελικές πάσες σε 17 παιχνίδια. Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ έχουν δώσει 6 τελικές πάσες στον πρώτο γύρο κάνοντας αρκετή δουλειά για λογαριασμό των συμπαικτών τους.

Γεμίσματα

Ο Κάρλος Μιλιάζες είναι – μακράν του δεύτερου – ο πρώτος σε αυτήν την κατηγορία με 39/124 γεμίσματα σε 17 παιχνίδια. Ο άλλος ακραίος μπακ του ΟΦΗ, ο Χρήστος Μπούρμπος είναι στην δεύτερη θέση με 26/97.

Κλεψίματα

Σήφης Δασκαλάκης και Χρήστος Μπούρμπος μοιράζονται την πρώτη θέση με 47 κλεψίματα. Πολύ δουλειά έχει κάνει ο Μακρής με 40 κλεψίματα αλλά και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με 28.

Λάθη

Ο Θανάσης Παπάζογλου με 84 λάθη βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Αριθμός ωστόσο που είναι και φυσιολογικός αφού η μπάλα περνάει αρκετή ώρα στα πόδια του. Δεύτερος είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με 75 ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Ζε Εντουάρντο με 66.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook