Τα καλά της κρίσης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ του “μνημονίου” των δύο τελευταίων χρόνων δίνει ευκαιρίες σε παιδιά που αν υπήρχαν οι προηγούμενες εποχές δεν θα έπαιρναν τις ευκαιρίες που (άξιζαν) και που έπρεπε να πάρουν.

Από το καλοκαίρι του 2012 όταν και ξεκίνησε η εποχή του μνημονίου στον ΟΦΗ, βρήκαν την ευκαιρία να αναδειχθούν ποδοσφαιριστές με μεγάλο ταλέντο και οι οποίοι άξιζαν να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποδείξουν την αξία τους. Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβη και το οποίο δεν θα μπορούσε να συμβεί αν ο σύλλογος δεν έμπαινε στην εποχή του μνημονίου.

Πρώτο και καλύτερο παράδειγμα ο Αλέξης Περογαμβράκης. Ο 26χρονος επιθετικός που πριν από λίγους μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2017 αποτελεί ένα από τα νέα ονόματα που χτίζονται στον ΟΦΗ των δύο τελευταίων χρόνων. Ο “Πέρο” με πολλά και κρίσιμα γκολ την τελευταία 2ετια κατάφερε να καθιερωθεί στον ΟΦΗ αποτελώντας βασικό στέλεχος ενώ στον ίδιο δρόμο… δείχνει να μπαίνει ο Μανώλης Ροβίθης. Ο 22χρονος φορ μετά τον μηδαμινό χρόνο συμμετοχής που πήρε την σαιζόν 2012 – 2013, φέτος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο αποτελώντας ένα ακόμα νέο όνομα στην καθημερινότητα του συλλόγου.

Ο “Ρόμπι” με ένα γκολ, μια ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτι ανέδειξε πτυχές του ταλέντου του και πλέον η προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα τον βρει από διαφορετική θέση για το νέο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook