Ο Πετρογκόλ έδωσε την λύτρωση στο 92 με γκολαρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας καταπληκτικός ΟΦΗ “πάτησε” τον Παναιτωλικό και χρειάστηκε μια γκολάρα του Πετρόπουλου στο 92′ για να δώσει τη νίκη με 1-0!

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο να επιλέγει να βάλει στον άξονα τον Στάθη και τον Αρτόλα στην θέση του δεξιού μπακ.

Από εκεί και πέρα, ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Αντελέγιε, Μεϊτέ, Τριποτσέρη να αποτελούν την τριάδα των στόπερ και τους Ραζάκ, Μακρή, Στάθη στην μεσαία γραμή ενώ οι Αρτόλα, Μιλιάζες παίζουν στα άκρα. Πετρόπουλος, Περογαμβράκης αποτελούν το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα πιέζοντας τους Αγρινιώτες που παρέμεναν σε παθητικό ρόλο. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 13′ με το σουτ του Περογαμβράκη ενώ ο ΟΦΗ μετά το 20 “πάτησε” τον Παναιτωλικό που δεν υπήρχε στο γήπεδο. Με τον Πετρόπουλο να κάνει φοβερό παιχνίδι, ο ΟΦΗ είχε ως ιθύνων νους τον 28χρονο φορ που έχασε μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο κεραυνός που έκανε, ανάγκασε τον Μπρακάλι να διώξει σε κόρνερ. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έκανε απίστευτες επεμβάσεις λέγοντας “όχι” στο φάουλ του Μιλιάζες και το πλασέ του Περογαμβράκη διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με το 0-0 να αδικεί τον ΟΦΗ αφού έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες όμως είδε και τον Μπρακάλι να λέει “όχι” σε τρεις μεγαλες ευκαιριες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του ΟΦΗ έπεσε αλλά και πάλι να είναι εκείνος που να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο και δεν απειλούσαν παρά μόνο με ένα πλασέ του Καπέλ με τον Λόρια να μπλόκαρει την μπάλα.

Και εκεί που έδειχνε ότι δεν θα άλλαζε το 0-0, ο Πετρόπουλος ήρθε στο 92′ με ένα καταπληκτικό γκολ να κάνει το 1-0 και να δίνει στον ΟΦΗ μια πανάξια και τεράστια νίκη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook