Να… γυρίσει τον διακόπτη στα Γιάννενα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πάει σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δεν κερδίζει και τόσο συχνά. Ωστόσο, στην παρούσα φάση περισσότερο και από ένα θετικό αποτέλεσμα, μετράει μια εμφάνιση – αντίδραση κόντρα σε αυτήν της Ξάνθης.

Μετά από ένα 20ημερο, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να μπει ξανά σε δρόμο πρωταθλήματος και είναι βέβαιο ότι την Κυριακή μόνο εύκολο δεν θα είναι το απόγευμα. Κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει πως μέσα στην έδρα της γνωρίζει πως θα κερδίσει, ο ΟΦΗ πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος προκειμένου να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται προκειμένου να φτιάξει η ψυχολογία του ακόμα περισσότερο. Άλλωστε, το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές ότι έτσι όπως έχει πάει το πρόγραμμα, ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια μακρυά από το Ηράκλειο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να διορθώσει τις αδυναμίες που εμφανίζονται σε παιχνίδια όπως αυτό με την Ξάνθη: Κακή ανασταλτική λειτουργία, αδυναμία κατοχής της μπάλας και αβίαστα λάθη που βάζουν τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή σου.

Εφόσον, ο ΟΦΗ καταφέρει να λύσει αυτά τα προβλήματα, τότε είναι δεδομένο ότι θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα μακρυά από το Ηράκλειο. Αποτέλεσμα, που ο ΟΦΗ το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη. Το έχει ανάγκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, όσο για ψυχολογικούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook