Διακάκης: “Όλοι είδαμε τι έκανε ο ΟΦΗ κόντρα σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χανιώτης τεχνικός Τάκης Διακάκης που βρέθηκε φέτος στον Πανθρακικό ως συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αποχώρηση της ομάδας της Θράκης. «Ο ΟΦΗ πλήρωσε κακές στιγμές αλλά μπορεί να πάρει την άνοδο» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Aρχικά, ο Τάκης Διακάκης τόνισε πως: “Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έχει πληρώσει δικές του κακές στιγμές. Είχε πολλές ατυχίες και βάσει της εικόνας που έχει δείξει, έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Έχει χάσει τζάμπα αρκετούς βαθμούς και είναι 11 βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση γιατί πιστεύω ότι ο Άρης θα κερδίσει τον Αγροτικό Αστέρα”.

Για το αν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα γιατί το ρόστερ του είναι υπερπλήρες. Έφυγε ένας πολύ καλός προπονητής και στην θέση του ήρθε ένας άλλος, εξίσου καλός προπονητής. Πάντα γνωρίζουμε ότι η καρέκλα του προπονητή του ΟΦΗ είναι ηλεκτρική. Δεν έχει περιθώρια για λάθη και πιστεύω ότι διαθέτει την ποιότητα και τα εφόδια που χρειάζονται ώστε να επιστρέψει. Έχει την δύναμη της έδρας του που παίζει ρόλο. Ενισχύθηκε σημαντικά αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάρει πιο έμπειρο γκολκίπερ. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλό πρόγραμμα στον δεύτερο γύρο όμως δυστυχώς για εκείνον το ποδόσφαιρο της Football League δεν είναι το ίδιο με αυτό της Σούπερ Λιγκ. Είδαμε όλοι τι έκανε ο ΟΦΗ κόντρα σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook