Μήνυση του Συλλόγου Μετόχων στον δημοσιογράφο Τάσο Νικολογιάννη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω του νομικού του Αλέξη Μαυροκουκουλάκη προχώρησε σε μήνυση προς τον δημοσιογράφο Τάσο Νικολογιάννη για τον χαρακτηρισμό “παράρτημα” που είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του εκπομπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων

Θα θέλαμε ως Σύλλογος Μετόχων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. να ενημερώσουμε όλους τους φίλους της ομάδας, πως ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες υποβλήθηκε μήνυση στο δημοσιογράφο Τάσο Νικολογιάννη ο οποίος αποκάλεσε στην εκπομπή «SportsSunday» που προβλήθηκε στο Τηλεοπτικό κανάλι «Action24» την  ομάδα του Ο.Φ.Η. “παράρτημα”.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου για τα προσβλητικά σχόλια του εν λόγω κυρίου, μετά το ματς ΟΦΗ – Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα, στο Ηράκλειο.

Πλέον, και μετά από τόσους ΑΓΩΝΕΣ στους δρόμους, στις κερκίδες και όχι μόνο, δεν ανεχόμαστε να προσβάλλεται χωρίς αποδείξεις η τιμή της ομάδας, την οποία δείχνει ανά πάσα στιγμή πόσο την υπερασπίζεται, αν και αυτό δεν άρεσε σε ορισμένους τις τελευταίες αγωνιστικές.

Είμαστε σίγουροι πως η δικαιοσύνη θα κάνει ότι πρέπει, ώστε οι δημοσιογράφοι να κάνουν το αυτονόητο… δημοσιογραφία και όχι συζητήσεις καφενειακού επιπέδου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook