Μεταγραφή για το Νέο Ηράκλειο πριν τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο προσεχής αντίπαλος του ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Μεταλλινού που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Στην πραγματοποίηση της όγδοης της χειμερινής μεταγραφής, προχώρησε η διοίκηση του Ηρακλείου η οποία μετά τους Μακρυωνίτη, Ψαρρή, Νάκου, Παναγιωτίδη, Μπράχο, Παπαδόπουλο και Μάμαλο, ενέταξε στο δυναμικό της και τον Ηλία Μεταλλινό.

Ο εν λόγω παίκτης ο οποίος αγωνιζόταν στους Αγίους Αναργύρους και παλαιότερα σε Πεύκη, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, και στην ομάδα Νέων του Απόλλωνα, δοκιμάστηκε στο φιλικό που έδωσε το συγκρότημα των βορείων προαστίων με αντίπαλο τον Εθνικό.

Ο τεχνικός της ομάδας Μάρκος Μαυρομάτη έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του στο εν λόγω παιχνίδι, εξέλιξη που είχε σαν αποτέλεσμα να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε η Αθλητική Ένωση Ηρακλείου. Ο Ηλίας Μεταλλίνος (κεντρικός αμυντικός) το εξάμηνο που πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα των Αγίων Ανάργυρων έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής. Σε άλλες χρονιές έχει παίξει την Πεύκη, Ολυμπιακό Αγ. Στέφανου και την ομάδα νέων του Απόλλων Σμύρνης.
Ο προπονητής της ομάδας του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου με τον Εθνικό Πειραιά (1-0) και έδειξε οτι μπορεί να δώσει λύσεις.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook