Παναθηναϊκός: Αρκετές οι πιθανότητες για Ιωαννίδη με ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός έχει… στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (15/5, 20:00) για την 9η αγωνιστική των playoffs, με τους «πράσινους» να θέλουν το 2/2 πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Άρη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ταλαιπωρείται από θλάση στους κοιλιακούς, ωστόσο θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στο μεγάλο παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους». Ο νεαρός φορ κάνει ενέσεις για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με τον ίδιο να αναμένεται να μπει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις. Μάλιστα οι πιθανότητες για να παίξει με τον «δικέφαλο» είναι αρκετές.

Από εκεί και πέρα, Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Μπερνάρ θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Τούμπας. Ο Βραζιλιάνος έλειψε αρκετά στον Παναθηναϊκό που γνώρισε ισάριθμες ήττες από ΑΕΚ και Άρη για την Stoiximan Super League, ενώ οι «πράσινοι» ήταν αρκετά κακοί και στη δημιουργία ευκαιριών.

Τις επόμενες ημέρες θα φανούν οι σκέψεις και οι δοκιμές που θα κάνει ο Φατίχ Τερίμ, με το «τριφύλλι» να έχει ως στόχο το απόλυτο στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook