Α.Ο. Χανιά: “Κανείς δεν έχει την δύναμη και το σθένος να μας βλάψει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση κατά της Super League, του Πλατανιά και των παικτών που διεκδικούν χρήματα μέσω προσφυγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ παρ’ ότι πάρα πολλές φορές έχει προκληθεί και έχει αδικηθεί, σεβόμενη τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και τους φορείς του ποδοσφαίρου έχει την φιλοσοφία ότι η σιωπή είναι χρυσός. Τώρα όμως με όλα αυτά που διαδραματίζονται εις βάρος της ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί και να καταγγείλει επώνυμα όλους αυτούς που προσπαθούν με δόλιους τρόπους να την βλάψουν.

Ενημερώνοντας προκαταβολικά ότι κανείς δεν έχει την δύναμη και το σθένος με τις παρασκηνιακές κινήσεις να βλάψει τον ιστορικό σύλλογο ΑΟ ΧΑΝΙΑ διότι η ομάδα αυτή έχει ποδοσφαιρικό μέταλλο και αντλεί τη δύναμη της από το μεγάλο όνομα που έχει, τη διαδρομή και τη βαριά φανέλα της, καταγγείλει λοιπόν μέσα από αυτή την ανακοίνωση.

Την SUPER LEAGUE

Τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ κον ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗ καθώς και την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛ/ΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

1. Την Super League για την αναίτια, καταχρηστική, παράνομη και εκβιαστική στάση της όλο τον χρόνο. Έχοντας μια εχθρική αντιμετώπιση ως προς τον ορισμό του γηπέδου των Περιβολίων για τους αγώνες του ΑΟ ΧΑΝΙΑ και ειδικότερα στο τελευταίο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αρνήθηκε παρανόμως και με το “έτσι θέλω” να δώσει άδεια ορισμού του γηπέδου, σε συνεννόηση φυσικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ κο Μαθιουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό σε όλους η φυσική έδρα του ΑΟ ΧΑΝΙΑ είναι το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ιδιοκτησίας του Δήμου Χανίων. Υπάρχει ανάλογο παραχωρητήριο για την περίοδο 2016 – 17 που έχει η ΠΑΕ στα χέρια της και που το αποδεικνύει αυτό. Όσον αφορά δε, τα διαδικαστικά (άδειες αγώνων, οικονομικές υποχρεώσεις) η ΠΑΕ είναι υπόλογη στον Δήμο Χανίων. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με μια διαφορά όμως, ότι έχει προτεραιότητα όσον αφορά τους ορισμούς αγώνων λόγω Α’ Εθνικής. Άρα λοιπόν, όταν υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρέπει να αγωνίζεται στο Γήπεδο των Περιβολίων, εκτός εάν το γήπεδο Περιβολίων έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και δεν το γνωρίζουμε, οπότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε νέες συμφωνίες και διακανονισμούς με τον νέο ιδιοκτήτη του Γηπέδου.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook