ΑΟ Χανιά – Κισσαμικός: Γίνονται ένα;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «athlitiko», ΑΟ Χανιά και Κισσαμικός δεν αποκλείεται να συνενωθούν και να γίνουν ένας σύλλογος που θα εκπροσωπεί τα Χανιά στην Football League.

Καλά πληροφορημένες πηγές -και σε συνέχεια των όσων έχουμε γράψει εδώ και καιρό στο athlitiko ότι παρακολουθούμε με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις και όπως πάντοτε ενημερώνουμε με γνώμονα τη σοβαρότητα- αναφέρουν ότι μετά την απόρριψη της έφεσης για τον Α.Ο. Χανιά δημιουργούνται οι συνθήκες όσον αφορά το θέμα της συνένωσης των δύο χανιώτικων σωματείων της Φούτμπολ Λιγκ και συγκεκριμένα ΑΟΧ και Κισσαμικού. Στον Κισσαμικό, όπου ο επικεφαλής της διοίκησης κυρίως, Αντώνης Ροκάκης, φαίνεται ότι πλέον θα μπορούσε να συζητήσει το ενδεχόμενο όσον αφορά τις διαδικασίες κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να γίνει αυτή η συνένωση ανάμεσα στις δύο ομάδες και επί της ουσίας να «κατέβει» μία στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.

Σημειώνεται, παρεμπιπτόντως, ότι το Δ.Σ. της διοργανώτριας που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, αναβλήθηκε και ο λόγος έχει να κάνει με την απόφαση που επρόκειτο να πάρει το δικαστήριο (Εφέσεων ΕΠΟ).

Σε ανύποπτο χρόνο, έχουμε σημειώσει ότι το θέμα της συνένωσης ανάμεσα σε ΑΟΧ-Κισσαμικό είναι υπαρκτό ως σενάριο. Ουδέποτε διαψεύστηκε, αντίθετα μάλλον με… ενδιαφέρον αντιμετώπισε ο φίλαθλος και μη κόσμος τη δήλωση που είχε κάνει πριν από καιρό ο Αντ. Ροκάκης για την απόφαση, η ομάδα του, ο Κισσαμικός, να δηλώσει ως έδρα τα Χανιά και συγκεκριμένα την πόλη των Χανίων.

Από εδώ και στο εξής, θα πρέπει ν’ αναμένονται, όπως τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ, ραγδαίες εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα. Υπενθυμίζεται παρόλα αυτά ότι η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να καταφύγει σε ένα ακόμα δικαστήριο, το Διαιτητικό της ΕΠΟ, ωστόσο αν τελικά η ομάδα υποβιβαστεί, η ΠΑΕ διαλύει και ο ΑΟΧ ξαναγίνεται Ερασιτέχνης ως δομή, τη στιγμή που την επόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.  

athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook