Καμία εξέλιξη στο θέμα της συνένωσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μεταξύ Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικού και αυτή τη στιγμή το τοπίο παραμένει ασαφές.

Καμία ουσιαστικά εξέλιξη καταγράφεται μέχρι στιγμής όσον αφορά το θέμα της συνένωσης μεταξύ Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικού.

Ενδεχομένως λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, αυτό το γεγονός να στάθηκε ικανό ώστε να μην “τρέξουν” οι διαδικασίες, αλλά σημασία έχει ότι αυτή τη στιγμή το τοπίο παραμένει ασαφές.

Παρόλα αυτά, άνθρωποι που έχουν καλή πληροφόρηση για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρουν ότι το ζήτημα θα προχωρήσει στο τελικό στάδιο και ειδικότερα πως λίαν συντόμως η συνένωση θα πάρει σάρκα και οστά.

Φυσικά, αυτό θα πρέπει να πιστοποιηθεί και στην πράξη, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Ναι μεν παρατηρτούνται διεργασίες, αλλά ουσιαστικά ακόμη το θέμα δεν έχει τακτοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου “κλείδωσαν” οι συμμετοχές για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον Α.Ο. Χανιά να μη δηλώνει φυσικά συμμετοχή.

Πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη από τη στιγμή που επιχειρείται αυτή η συνένωση, ωστόσο αν για τον Α ή Β λόγο δεν προχωρήσει αυτή η διαδικασία, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΑΟΧ θα κάνει… επανεκκίνηση από τα τοπικά και δη τη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΧ…

Φυσικά αυτό είναι ένα σενάριο που δεν έχει πιθανότητες, αλλά τονίζεται για να γίνει σαφές το πόσο σημαντικό είναι να προχωρήσει η συνένωση. 

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook