Μπάσκετ

Μανώλης Θέμελης / 12/07 11:48

Ευχαριστημένοι από το καμπ με τον Γιαννάκη είναι στον ΟΦΗ

Ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, Συμμεών Καμπάκας, τόνισε: «Για τα παιδιά ήταν μια σπουδαία εμπειρία και στόχος μας είναι κάθε χρόνο αυτό το κάμπ, να γίνεται στο Ηράκλειο και να γινόμαστε καλύτεροι».

Μανώλης Θέμελης / 12/07 10:51

Το ‘βλεπε, το ‘παίξε;

Βουλωμένο…γράμμα διαβάζει ο προπονητής του ΟΦΗ στο μπάσκετ, Βασίλης Ράλλης, αφού αποδεικνύεται εξπερ στο… ποδόσφαιρο. 

Μανώλης Σαρρής / 05/07 14:35

Χαρές στον μπασκετικό ΟΦΗ!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο αθλητής της ομάδας Βασίλης Μαιστρέλης, ο οποίος δέθηκε με τα δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Σοφία Γιακουμάκη.

Μανώλης Θέμελης / 03/07 11:15

Ταξίδι εξπρές την Αθήνα για Γιαννάκη

Και ενώ βρίσκεται από την Δευτέρα σε εξέλιξη το καμπ του ΟΦΗ με τον «Δράκο» του Ελληνικού μπάσκετ, ο ίδιος θα λείψει για λίγες ώρες από το Ηράκλειο καθώς πρέπει να παραστεί στην κηδεία ενός αγαπημένου του προσώπου και θα επιστρέψει το βράδυ.

Gentikoule.gr / 30/06 20:36

Αρχίζει τη Δευτέρα το καμπ ΟΦΗ – Γιαννάκη

Πάνω από 150 παιδιά από το Ηράκλειο και την Κρήτη έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο κάμπ που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Μανώλης Σαρρής / 27/06 13:47

Πάνω απο 150 παιδιά δήλωσαν συμμετοχή στο καμπ ΟΦΗ – Γιαννάκη

Πάνω από 150 παιδιά από το Ηράκλειο και την Κρήτη, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο κάμπ που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Μανώλης Θέμελης / 20/06 11:17

Ράλλης: «Θα είναι μια μοναδική εμπειρία»

Ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την εμπειρία που θα ζήσει στο Eurobasket Summer League του Las Vegas, την συνεργασία της ομάδας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον ΟΦΗ της επόμενης σεζόν αλλά και το… Μουντιάλ της Ρωσίας.