Φιλικό “διπλό” στην Ριζούπολη για τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Πανιώνιο επικράτησε με 1-0 του Απόλλων Σμύρνης σε φιλικό που έγινε στην Ριζούπολη, σκόρερ για την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό ο Φιορίν Ντουρμισάι στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό, κατάφερε να πάρει το «διπλό» στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και είχε την πρώτη του μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι στο 33′ με τον Ντουρμισάι. να εκτελεί απευθείας φάουλ το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Χουάντερσον.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 42ο λεπτό του αγώνα με τον Φιορίν Ντουρμισάι, που ήταν σε… μεγάλα κέφια να σκοράρει με πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς. Στην αρχή του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως ο Χουάντερσον έδιωξε με τις γροθιές το σουτ του Κούρντη.

Η ομάδα του Βαλεριέν Ισμαέλ, δεν ήταν αρκετά καλή με τη μόνη καλή της ευκαιρία στο ματς να έρχεται στο 61′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανιωνίου ο Πατσόνι, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πανιώνιος: Μανοϊλοβιτς, Κούρντι (68′ Παπαγεωργίου), Κότσιτς (47′ Σαραμαντάς), Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος (75′ Μίκο), Κεϊτά (59′ Αλμπεργκ), Οικονομίδης (46′ Κόρμπος), Μασούρας (59′ Καμαρά) Σπιριντόνοβιτς (59′ Σεράφ), Ντουρμισαι (59′ Σίντι Αλί)

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook