Μια ανάσα από Σιώπη, Μαρτίνες ο Αρης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το καλύτερο για το τέλος φιλούσε ο Αρης που με προσωπικές ενέργειες και επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη, βρίσκεται κοντά στο να βρει την “χρυσή” τομή με την πλευρά του Ολυμπιακού ώστε να προχωρήσουν οι προφορικές συμφωνίες που έχει συνάψει με τους Νίκολας Μαρτίνες και Μανώλη Σιώπη. 

Λίγο πολύ ήταν γνωστό πως αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονταν από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου στα… ραντάρ των Κιτρίνων, που γνώριζαν εξ’ αρχής πως πρόκειται για δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις που θα τραβήξουν σε βάθος χρόνου οι όποιες εξελίξεις. Ο Αρης, παρά τις δυσκολίες, δεν έπαψε ποτέ να επιμένει για την απόκτησή τους και φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο για να πείσει τον Ολυμπιακό, να δώσει την συγκατάθεσή του για να προχωρήσουν οι δύο υποθέσεις.

Οσον αφορά τον Μαρτίνες οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, καθώς βρίσκονταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ ο Σιώπης θα έρθει με τη μορφή συνιδιοκτησίας (κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Πέντρο Βίτορ) της ΑΕΚ.

Το καθοριστικό ραντεβού, έγινε σήμερα στην Αθήνα, εκεί όπου ο πρόεδρος της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ανέλαβε προσωπικά τις διαπραγματεύσεις, ενώ αύριο θα υπάρξει και νέα επαφή, εκεί όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το… τοπίο.

Πάντως δεδομένη μοιάζει να είναι η απόκτηση του Μαρτίνες, με την υπόθεση του Σιώπη να παίρνει μία μικρή… παράταση.

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook