Προτάθηκε ο Πετρόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και μία περίπτωση που έχει προταθεί κι εξετάζεται από τους Ηπειρώτες είναι του Αντώνη Πετρόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ακόμη και δύο παίκτες για τη γραμμή κρούσης του “Άγιαξ”, με τα χρονικά περιθώρια ωστόσο να έχουν στενέψει δραματικά.

Πληροφορίες του SDNA πάντως αναφέρουν ότι έχει προταθεί στον ΠΑΣ κι εξετάζεται η περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου ως μία έξτρα λύση για την επίθεση, ο οποίος παραμένει ελεύθερος (υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για ελεύθερους) μετά την αποχώρησή του από τον Πλατανιά, όπου έκανε καλό δεύτερο μισό, πριν πάρουν την… κάτω βόλτα οι Χανιώτες.

Την περίοδο αυτή ο έμπειρος στράικερ κάνει προπονήσεις με το Αιγάλεω, το οποίο επίσης του έχει καταθέσει πρόταση, με τον “Πετρογκόλ” ωστόσο να έχει το “Σίτι” στο… περίμενε. Για τον άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ πάντως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ένωση Παραλιμνίου, που ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου.

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook