ΠΑΣ Γιάννενα: Αμφίβολος ο Κριζμάν εν όψει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

48 ώρες πριν το παιχνίδι και παρουσιάστηκαν προβλήματα στον ΠΑΣ με τους Αποστολόπουλο και Κριζμάν να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Αποστολόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις σε μια τομή που είχε κάνει στο πόδι του και τον ενοχλούσαν τα ράμματα και για αυτό δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, ωστόσο αύριο θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Πιο σοβαρά φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Σάντι Κρίζμαν ο οποίος ενώ έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα κατά την αποχώρηση της ομάδας στα αποδυτήρια ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έτσι η συμμετοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ είναι αμφίβολη.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε ανάλυση του αντιπάλου με video, ενώ στη συνέχεια είχε ασκήσεις ταχύτητας και ενδυνάμωσεις, καθώς και οικογενειακό διπλό, ενώ στο τέλος ο Γιάννης Πετράκης δούλεψε στις στημένες φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Βιδάλ ο οποίος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του μεθαυριανού αγώνα ο Γιάννης Πετράκης δοκίμασε σχήμα 4-3-3 με τους Βελλίδη, Μπουκουβάλα, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα, Γιάκο, Νικολιά, Παμλίδη, Αθανασιάδξ και Κρίζμαν. Αν δεν μπορέσει ο Κρίζμαν να αγωνιστεί τότε η επιλογή του κ. Πετράκη θα είναι ανάμεσα από τους Μυστακίδη και Λουκίνα.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο στις 11:00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook