Πρόταση διαγραφής Σκόρδα από την λέσχη φίλων Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Θωμάς Γιαννόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και υποστήριξε πως υπάρχει απόφαση διαγραφής του Λάμπρου Σκόρδα από την «Λέσχη Φίλων Άρη» και πως θα ασχοληθεί στο εγγύς μέλλον το ΔΣ της Λέσχης έτσι ώστε να υπάρχει απόφαση οριστική και να προχωρήσει χωρίς αναταραχές ο σύλλογος.

«Θεωρώ ότι η αγωγή είναι αστήρικτη και προσωπική μου άποψη, όχι της νομικής υπηρεσίας, είναι ότι έγινε από τον κ. Σκόρδα ώστε να στρέψει αλλού την προσοχή του κόσμου», είπε αρχικά ο Θωμάς Γιαννόπουλος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όπως ξέρετε, υπάρχει μια απόφαση διαγραφής του κ. Σκόρδα από τη «Λέσχη», με την οποία όμως το Δ.Σ. δεν έχει ασχοληθεί ακόμη. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουμε μάθει στη «Λέσχη» να λειτουργούμε με ηρεμία και νηφαλιότητα και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Στην επόμενη Γ.Σ. της «Λέσχης» θα τεθεί εκ νέου το θέμα της οριστικής διαγραφής του κ. Σκόρδα, γιατί δεν μπορεί να δέχεται άλλο τις ύβρεις και τις απειλές του. Η «Λέσχη» έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρά θέματα. Θα πρέπει όμως τώρα να το αντιμετωπίσει οριστικά ώστε στο μέλλον να μην έχει πάλι να ασχοληθεί με τέτοια θέματα».

Τέλος για το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση νομικά, επισήμανε: «Η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια, η «Λέσχη» δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτε, έχουμε όλα τα έγγραφα, ό,τι χρειάζεται ενώ στη «Λέσχη» υπάρχουν 50-60 νομικοί που έχουν εξετάσει κάθε λεπτομέρεια και δεν έχει γίνει κανένα απολύτως λάθος. Ο καθένας είναι υπόλογος των λόγων και των πράξεων του και η ιστορία θα τον κρίνει στη συνέχεια».