Επικαιρότητα

Μανώλης Θέμελης / 09/05 09:02

Video | Καιρός: Βροχές, τοπικές καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και σκόνη στον ουρανό

Σήμερα και αύριο ο καιρός δεν θα θυμίζει καθόλου ηλιόλουστες ανοιξιάτικες ημέρες, αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας ενώ στον ουρανό στα νότια θα υπάρχει και σκόνη σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Μανώλης Θέμελης / 09/05 07:51

Δ. Ηρακλείου: Εταίρος σε 3 Ευρωπαϊκά Προγράμματα για πράσινη κινητικότητα, κλιματική ουδετερότητα και ψηφιακούς νομάδες

Τα 3 Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Πρωτοβουλίες για την πράσινη κινητικότητα, την κλιματική ουδετερότητα και τους ψηφιακούς νομάδες στα οποία συμμετέχει ως εταίρος ο Δήμος Ηρακλείου ήταν το θέμα της ημερίδας η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Διοίκησης και Προγραμματισμού Γιάννας Καλονάκη καθώς και των εμπλεκόμενων φορέων στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης».

Μανώλης Θέμελης / 09/05 07:34

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Αντίστασης

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο σήμερα, Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, για τον εορτασμό της επετείου των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού -Λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μανώλης Θέμελης / 08/05 07:52

Επενδυτικό σχέδιο εκατομμυρίων στο λιμάνι του Ηρακλείου

«Στο Ηράκλειο έχουμε ένα επενδυτικό σχέδιο πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, θέλουμε να αναπτύξουμε τον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας, να φτιάξουμε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, να εστιάσουμε στα φωτοβολταϊκά και την αιολική ενέργεια», αποκάλυψε ο Εμμανουέλε Γκριμάλντι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλική ιστοσελίδα.

Gentikoule.gr / 05/05 17:07

Πρωτοφανής βιαιότητα Ισραηλινών αστυνομικών ην ώρα της τελετής για το Άγιο Φως

Ενόχληση στην Αθήνα προκάλεσε η βίαιη σύλληψη από τις Ισραηλινές Αρχές Έλληνα Αστυνομικού του Ελληνικού Προξενείου στην Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια της τελετής του Αγίου Φωτός. Η Αθήνα ζήτησε από το Τελ Αβιβ την απελευθέρωση του Αστυνομικού αλλά και εξηγήσεις για τη βίαιη σύλληψη, οι εικόνες από την οποία προκαλούν αντιδράσεις