Το Σάββατο στο “Γεντί Κουλέ” η «Ασπρόμαυρη συνάντηση» ΤΟΥ ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» του ΟΦΗ θα αποκτήσει και πάλι «ζωή», καθώς το Σάββατο το μεσημέρι απο τις 4μμ έως τις 7μμ θα γίνει η «Ασπρόμαυρη Συνάντηση», μια πρωτότυπη οικογενειακή εκδήλωση, με πρωταγωνιστές όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, σε όλα τα αθλήματα που φιλοξενεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, στίβος , πόλο, κολύμβηση, σκάκι).

Το γήπεδο του ΟΦΗ θα γεμίσει με παιδικές φωνές, αλλά θα αναδείξει επίσης, το μέγεθος και τη δύναμη του ΟΦΗ, ο οποίος μπορεί να περνάει σήμερα δύσκολες στιγμές λόγω του υποβιβασμού της ποδοσφαιρικής ομάδας απο την Σούπερ Λίγκ, αλλά έχει παρόν και μέλλον. Αυτό θα είναι και το μήνυμα της εκδήλωσης αυτής την οποία έχουν επιμεληθεί τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ και θέλουν να αποτελέσει ένα θεσμό, που θα γίνεται κάθε χρόνο, ώστε να μαθαίνουν και εκείνοι που δεν γνωρίζουν ότι η δυναμική αυτής της ομάδας είναι μεγάλη και φλοξενεί πολλούς αθλητές, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε σε άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ,το στίβο, το πόλο, το βόλει, το σκάκι, όπου ο ΟΦΗ γράφει επίσης τη δική του ιστορία με μεγάλες επιτυχίες εντίός αλλά και εκτός Ελλάδος. Σύμφωνα με το τελετουργικό που έχουν επιληθεί οι διοργανωτές, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με αγώνες απο τα τμήματα ποδοσφαίρου των υποδομών και θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις και επιδείξεις και απο τα υπόλοιπα αθλήματα του ΟΦΗ. Για πρώτη φορά όλοι οι αθλητές του ΟΦΗ θα πατήσουν το «χορτάρι» του Γεντί Κουλέ, που είναι ένα γήπεδο σύμβολο της ιστορίας του ΟΦΗ.

Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλος σύλλογος»
Οπως τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης «είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Να μαζέψουμε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ μαζί στο γήπεδο μας. Πρέπει να γίνει θεσμός αυτή η ενέργεια, γιατί ο ΟΦΗ είναι μεγαλος σύλλογος και αυτή η εικόνα πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Καλούμε τους γονείς και τους φίλους της ομάδας να δούμε όλοι μαζί το παρόν και το μελλον του συλλόγου. Ο σύλλογος μας ανεξάρτητα απο τις δυσκολες συνθήκες που περνάει έχει και παρών και μελλον και δυναμική και αυτό θέλει να αναδείξει η εκδήλωση αυτή».

Μανουσάκης: «Ο ΟΦΗ θα ξαναβρεί το δρόμο του»
Με τη σειρά του το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης, ανέφερε για την εκδήλωση ότι «αν και είναι μια πολύ κακή χρονιά για την ποδοσφαιρική ομάδα, είναι και μια χρονιά που το σωματείο κλείνει 90 χρόνια. Ο ΟΦΗ έχει πολλούς αθλητές και τμήματα. Χρειάζονται αυτές οι εκδηλώσεις για να υπάρχει μια συσπείρωση στην ομάδα. Δείχνει ακόμη τη δυναμική που έχει ο σύλλογος μας. Ο ΟΦΗ είναι εδώ, θα παραμείνει δυνατός και θα βρεί το δρόμο του. Ο ΟΦΗ πρέπει να ανασυνταχθεί μέσα απο τις στάχτες και να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει εδώ και 90 χρόνια, να προσφέρει στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Είναι μια ευκαιρία όλα τα τμήματα και οι αθλητές του ΟΦΗ να σμίξουν μαζί, να πατήσουν το χόρτο του Θόδωρος Βαρδινογιάννης οι αθλητές μας, που γνωρίζω πολύ καλά ότι το θέλουν αυτό. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να σμίξουμε ξανά όλοι οι Ομιλίτες και να στείλουμε το μήνυμα μας ότι ο ΟΦΗ θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα».

Κάλεσμα στους γονείς και τους φίλους της ομάδας
Να σημειωθεί ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του απευθύνει κάλεσμα στους γονείς των αθλητών, αλλά και στους φίλους της ομάδας, να είναι παρόντες σε αυτό το ραντεβού και να χειροκροτήσει τα παιδιά που αποτελούν το σήμερα και το αύριο της κρητικής ομάδας. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα κληρωθεί και ένα ρολόι, προσφορά του κ. Γιάννη Φασομιτάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook