Βολονάκης: «Μονόδρομος η νίκη με Πλατανιά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Βολονάκης μίλησε στο Gentikoule για την συνέχεια του πρωταθλήματος Κ20 και τόνισε ότι ο ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Πλατανιά.

Αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε για το ματς με την Καλλονή «μας τιμώρησε η μπάλα μετά τις κλασσικές χαμένες ευκαιρίες του δεύτερου ημιχρόνου.Δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις μη έχοντας χρόνο να αντιδράσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα περισσότερα παιδιά τόσο από την προσπάθεια τους, όσο και από την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Δυστυχώς οι επιλογές μας είναι περιορισμένες με μόλις 15 παίκτες ρόστερ και με ανομοιογενές πάγκο. Μη έχοντας σήμερα κάποιον άλλο επιθετικό, εκεί που πιέζαμε για να αλλάξουμε την εικόνα μας δεχτήκαμε το γκολ».

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος πρόσθεσε λέγοντας ότι «μας μένουν ακόμα έξι παιχνίδια ακόμα όπου θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και άλλο την εικόνα μας, αγωνιστική και βαθμολογική αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πλατανιά όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Ευελπιστώ πως θα γυρίσουν οι Λογοθέτης, Φραγκιαδάκης πως θα γυρίσουν. Επίσης είναι θετικό το γεγονός ότι δεν είχαμε απώλειες από κάρτες οπότε θα έχουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για το παιχνίδι με τον Πλατανιά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook