Ήττα για τους 2001 του ΟΦΗ με 2-3 από Κ15 Πλατανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρώτο του φιλικό έδωσε το αγωνιστικό τμήμα 2001 του ΟΦΗ, αντιμετωπίζοντας σήμερα την ομάδα Κ15 του Πλατανιά, με τους Χανιώτες να επικρατούν με 2-3.

Το φιλικό έγινε στο τέταρτο γήπεδο του ΒΑΚ, το οποίο είναι πλήρως ανακαινισμένο με ενέργειες της Επιτροπής Ακαδημίας ΟΦΗ.

Ήταν ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης. Σκόρερ και των δύο τερμάτων του ΟΦΗ ήταν ο Νοικοκυράκης, ενώ για τον Πλατανιά ένα γκολ έβαλε ο Αρζίδης και δύο ο Στεφανίδης.

Ο Μανόλης Δερμιτζάκης για το αγωνιστικό τμήμα 2001 του ΟΦΗ χρησιμοποίησε στην αρχική 11άδα τους: Σαβοϊδάκη, Χαιρέτη, Παπαδάκη, Μηλιαράκη, Κουγιουμτζάκη, Τριαματάκη, Οικονομάκης, Κουτσουπιά, Νοικοκυράκη, Μαρινάκη, Κουρίνο. Αγωνίστηκαν και οι: Τζωρτζάκης, Ζερβάκης, Αγαπάκης, Χασουράκης και Μαχλάς.

Για την ομάδα Κ15 του Πλατανιά, ο προπονητής κ. Ριτζάκης χρησιμοποίησε τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Αλιφιεράκης, Αρζίδης, Βαρουξάκης, Βρέτο, Βρεττός, Δεμιρτζόγλου, Κακαουνάκης, Καραταράκης, Κολομπάκης, Κοντέκας, Λαζίδης, Λουράκης, Μαράκης, Μαστραντωνάκης, Νιαυραδάκης, Νικολακάκης, Παγωνάκης, Ποθουλάκης, Πρέζια, Σαρρής, Σκέντζος, Σκουμπάκης, Σταυρουλάκης, Στεφανίδης, Τζολάκης, Τζουγκράκης, Φασαράκης, Φραγκιουδάκης, Ψαρουδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook