Άρεσε ο ΟΦΗ ’94, νίκησε 2-0 τους Κ17 Πλατανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας πραγματοποίησε σήμερα ο ΟΦΗ 94, επικρατώντας με 2-0 της ομάδας Κ17 του Πλατανιά στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο ΟΦΗ ’94 προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Κουκάκη, γκολ που έδωσε θετική ψυχολογία και αυτό φάνηκε στη συνέχεια με την απόδοση των πιτσιρικάδων. Γρήγορα με κεφαλιά του Πλουμή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανιαδή έγινε και το 2-0. Ο ΟΦΗ έλεγξε στη συνέχεια του παιχνίδι, ενώ και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ. Να τονίσουμε ότι ο Πλατανιάς έπαιξε κυρίως με παίκτες γεννηθέντες το 2000, καθώς οι γεννηθέντες 1999 θα παίξουν πρεμιέρα την Παρασκευή στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

ΟΦΗ ’94: Πανταγάκης, Κουτεντάκης, Ρουσάκης, Λαγουδάκης, Πλουμής, Λαμπριανίδης, Μανιαδής, Παπαδάκης, Κουκάκης, Σκουλάς, Σχοιναράκης. Έπαιξαν και οι: Βαρδάκης, Βολτυράκης, Βερερουδάκης, Οικονομάκης, Χρηστάκης, Γκόγκολος, Καραγιαννάκης, Πελαδάκης, Μαρής.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Κ17: Χνάρης, Κατσαρός, Νικητόπουλος, Αργυρουδάκης, Λέκκας, Καβράκης, Αναγνωστόπουλος, Ντόι, Κακαβελάκης, Κομισόπουλος, Μαστραντωνάκης. Έπαιξαν και οι: Μαρουλάκης, Λαγγουβάρδος, Γιακουμάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook