Κλικ με τις νέες φανέλες του ΟΦΗ 94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιπέδου Σούπερ Λίγκας είναι η οργάνωση του ΟΦΗ 94 και σήμερα η ομάδα παρέλαβε τις νέες εμφανίσεις της, κάνοντας πρεμιέρα με την καινούργια φανέλα στο αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον Δωριέα στις 15:00 στο ΒΑΚ.

Οι νέες λευκές εμφανίσεις είναι εφάμιλλες με αυτές της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ, με την ιταλική εταιρεία αθλητικών ειδών «Eye Sport» να αναλαμβάνει να ντύσει και το νέο αίμα της ομιλίτικης οικογένειας. Οι εμφανίσεις παραδόθηκαν σήμερα από την βιοτεχνία «Λίτινας» όπου έγιναν τα απαραίτητα τυπώματα του σήματος και των χορηγών και αύριο θα φορεθούν από τον ΟΦΗ 94. Οι φανέλες του ΟΦΗ 94, τόσο η λευκή, όσο και η μαύρη που θα χρησιμοποιείται ως 2η εμφάνιση, έχουν τυπωμένη την Κρήτη στην πλάτη.

Μέγας χορηγός της φανέλας του ΟΦΗ 94 είναι η επιχείρηση οπωροκηπευτικών «FIRST Fruits» του Δημήτρη Κυριακάκη στο Τυμπάκι ενώ χορηγοί είναι ακόμα η εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων «Ατλαντικός» του κ. Φασομυτάκη, το συνεργείο αυτοκινήτων Κουτεντάκης και η «ΙΝSPOT», γνωστή αλυσίδα internet place.

Στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ 94 δόθηκαν ακόμα τα σετ αποστολής και σακβουαγιάζ. Τις επόμενες ημέρες θα έρθει από την Ιταλία και το υπόλοιπο αθλητικό υλικό (μπουφάν, φόρμες προπόνησης και φόρμες αποστολής).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook