Τραπέζι στα “πιτσιρίκια” του ΟΦΗ ’94

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια όμορφη βραδιά πέρασε η ομάδα του ΟΦΗ ’94 το βράδυ της Τετάρτης στην ταβέρνα «Αρχοντικό» στη Ροδιά, εκεί όπου η διοίκηση του σωματείου και η Επιτροπή Ακαδημίας ΟΦΗ παρέθεσαν δείπνο στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ.

Το παρών έδωσε όλη η ομάδα του ΟΦΗ ’94, ο προπονητής Ζαχαρίας Νοικοκυράκης και ο συνεργάτης του Γιώργος Γαυγιωτάκης, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 και βοηθός προπονητή στην ΠΑΕ ΟΦΗ, Μηνάς Πίτσος, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Βασίλης Μαραγκάκης και ο φροντιστής της ομάδας, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης.

Τη διοίκηση του ΟΦΗ ’94 εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιάννης Φασομυτάκης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Διαλυνάς, την Επιτροπή Ακαδημίας ο γενικός διευθυντής Γιάννης Κουτεντάκης ενώ επίσημη προσκεκλημένη στο δείπνο ήταν η ηγεσία της ΕΠΣΗ με τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και τους Γιώργο Βοζικάκη, Γιώργο Κουτεντάκη και Βαγγέλη Παπαγγελή να δίνουν το παρών στο «Αρχοντικό».

Επίσης, το παρών έδωσαν ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Κώστας Κιάσσος, ο γιατρός Γιώργος Στεφανουδάκης, ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ, Κώστας Ζερβάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τίτος Κατσικαλάκης, ο προπονητής ποδοσφαίρου Μιχάλης Κουτεντάκης, το στέλεχος της ομάδας Φάνης Κοϊνάκης και ο Δημήτρης Καλαϊτζάκης.

Μιλώντας προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο γενικός διευθυντής της Ακαδημίας Γιάννης Κουτεντάκης, τους παρότρυνε να συνεχίσουν αυτό το όμορφο ταξίδι που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι και να συνεχίσουν να κάνουν υπερήφανο τον ΟΦΗ, στέλνοντάς τους το μήνυμα ότι «δεν είστε απλά στον ΟΦΗ αλλά ο ΟΦΗ είστε εσείς!». Επίσης ευχαρίστησε θερμά τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Αρχοντικό» κ. Μανόλη Σταματάκη για την άψογη φιλοξενία.