Κρασανάκης: “Είναι μια θέση με ευθύνη και υποχρεώσεις”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σχολίασε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ την πρόταση που του έγινε, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ19 του συλλόγου.

«Το να δουλέψω στην ομάδα του ΟΦΗ είναι για μένα μια πρόταση με μεγάλη προοπτική. Είναι μια θέση με ευθύνη και υποχρεώσεις».

Με τα λόγια αυτά, ο προπονητής Βασίλης Κρασανάκης, σχολίασε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr την πρόταση που του έγινε, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ19 του συλλόγου.

Η συμφωνία των δυο πλευρών, ενθουσίασε το νεαρό τεχνικό, οποίος τόνισε πως «πείστηκα από τα όσα μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας για το πλάνο τους και την σημασία να συνεχιστεί η δουλειά που έχει ξεκινήσει στην δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ, για την ανάδειξη παικτών για την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Θα πρέπει να πω ότι διαδέχομαι ένα σπουδαίο προπονητή τον Βασίλη Πλεσίτη, ο οποίος είχε μια ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία στην ομάδα.

Στόχος μας είναι και εμείς, εγώ και ο συνεργάτης μου Κώστας Παντζαρίδης, αλλά και το υπόλοιπο τιμ ανθρώπων που θα είναι δίπλα μας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προετοιμάσουμε παιδιά για την πρώτη ομάδα. Θέλω να πω ακόμη ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου, έπαιξε η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Είναι ένας προπονητής που εκτιμώ ιδιαίτερα και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στην ανάδειξη νέων παικτών».

Η προετοιμασία της Κ19 του ΟΦΗ θα ξεκινήσει την Παρασκευή (6μμ), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου έχει προγραμματιστεί η  πρώτη της ομάδας.