Τιτομιχελάκης: «Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μέλλον»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης μίλησε στο gentikoule.gr για την πορεία των εφήβων του ΟΦΗ που τρελαίνουν κόσμο με την παρουσία τους στο τουρνουά Creta Cup.
Ο προπονητής της ομάδας και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΟΦΗ μιλώντας στο gentikoule.gr τονίζει ότι «κάτω από δύσκολες συνθήκες τα παιδιά αυτά απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι έχουν μέλλον» είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι «χρησιμοποιώντας και μικρότερα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1997 καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Παναθηναϊκού που ως γνωστόν έχει επιλεγμένα παιδιά από όλη την Ελλάδα».

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης υπογράμμισε ότι «ευελπιστούμε στον τελικό να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συνθήκες του αγώνα και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στο τουρνουά».

Παράλληλα μιλώντας για το μέλλον δήλωσε «βασικός στόχος είναι η καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών ώστε του χρόνου να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα Κ17 και παράλληλα να υπάρξει η δυνατότητα ώστε να προωθηθούν κάποια παιδιά στην ΠΑΕ».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook