Άτυχοι οι Κ20 ΟΦΗ που έμειναν στο 2-2 με τον Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Άτυχος στάθηκε ο ΟΦΗ ο οποίος, έχασε πέναλτι και γκολ που δεν χάνονται με αποτέλεσμα να μείνει στο 2-2 με τον Εργοτέλη.

Oι παίκτες του Δημήτρη Βολονάκη εμφανίστηκαν κατά πολύ βελτιωμένοι από τα παιχνίδι μα τον Ατρόμητο και την Ξάνθη, όπου η ομάδα είχε υποστεί βαριές ήττες. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης στο τελείωμα των φάσεων και το χαμένο πέναλτι στρέρησαν από την ομάδα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 10΄ απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Εργοτέλη. Μετά από ατομική ενέργεια από τον Σκουτέλη, ο οποιος μπήκε από τα δεξιά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, ο Κωσταντίνου ένα βήμα πίσω δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και έτσι πέρασε η φάση.

Στο 18΄ο Νύκταρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μήτρου, με τον Ντελία να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να δίνει το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Στο 25΄ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Κωσταντίνου μετά από γύρισμα του Σκουτέλη σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Εργοτέλης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Χαντί.

Στο 44΄ ο ΟΦΗ πήρε και πάλι το προβάδισμα όταν μετά από καταπληκτική πάσα του Σκουτέλη ο οποίος βρήκε το Κωσταντίνου, ο τελευταίος με “κεραυνό” έστειλε την μπάλα να “αναπαυτεί” στο βάθος της εστίας του Μήτρου κάνοντας το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ισοφάρισε σε 2-2 με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα όταν ο Πρωτογεράκης έβγαλε την σέντρα και ο Ευαγγέλου με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-2.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι στο 72΄ όταν και κέρδισε πέναλτι αλλά και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα όταν ο Μήτρου ανέτρεψε τον Νύκταρη και αποβλήθηκε. Ο Ζαχαράκης όμως που ανέλαβε την εκτέλεση δεν τα κατάφερε και νικήθηκε από τον Δερμιτζάκη. ο  νεοεισελθών τερματοφύλακας του Εργοτέλη, απέκρουσε το πέναλτι του Ζαχαράκη, και  στην συνέχεια της φάσης ο Ζαχαράκης νικήθηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη ο οποίος κράτησε το 2-2.

Ο ΟΦΗ είχε μία ακόμα καλή φάση στο παιχνίδι όταν στο 85΄ ο Νύκταρης σε θέση τετ α τετ “νικήθηκε” από τον Δερμιτζάκη με αποτέλεσμα το 2-2 να μείνει ως το τέλος.

Το live του αγώνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook