Ήττες για τους “πιτσιρικάδες” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ήττα με 2-0 στη Λαμία παρά την πολύ καλή της εμφάνιση γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ. Άτυχη η Κ17, με γκολ που δέχθηκε στο 87’ ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΒΑΚ με 0-1. Η Κ15 του ΟΦΗ στο πρώτο της παιχνίδι, γνώρισε την ήττα στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό με 4-1.

Αναλυτικά:

Ηττήθηκε από τη Λαμία η Κ19 του ΟΦΗ

Την ήττα με 2-0 στη Λαμία παρά την πολύ καλή της εμφάνιση γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Μανόλη Πατεμτζή, είχε αρκετά καλή εικόνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Μ. Πατεμτζής «το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, είχαμε πολύ καλή παρουσία».

ΟΦΗ Κ19: Σηφάκης, Δολαψάκης, Μακριδάκης, Περδίκης, Ξενοχτιστάκης, Παπαδάκης, Ψαρράς (70’ Μαρινάκης), Καλαιτζάκης, Παπιομήτογλου ( 65’ Κουράκης), Αζίζι (75’ Σταυρακάκης), Νοικοκυράκης.

Ηττα για την Κ17 από τον Απόλλωνα

Με γκολ που δέχθηκε στο 87’ από στημένη φάση, η Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλων Σμύρνης σε παιχνίδι που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο ΟΦΗ είχε μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πακιουφάκη, Μαμουλάκη και Γκλεζάκο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, είμαστε μια νέα ομάδα» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο προπονητής της Κ17 ΟΦΗ, Αντώνης Αποστολάκης,

Κ17 ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Γαιτάνης, Σμπώκος, Γκλετζάκος, Ροδίτης (85’ Δεληγιαννίδης), Φασαράκης (75’ Τσαμπουράκης), Νικηφόρος (65’ Μπέκου), Παπαδάκης, Πακιουφάκης (58’ Καφούσης), Μαμουλάκης.

Πρεμιέρα με ήττα η Κ15 ΟΦΗ

Πρεμιέρα με ήττα και για την Κ15 του ΟΦΗ που ηττήθηκε στην Αθήνα από τον Παναθηναικό με 4-1. Το γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο Σωμαράκης στο 55’.

«Παρά το βαρύ σκορ, ήμασταν ανταγωνιστικοί» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο προπονητής της Κ15 του ΟΦΗ, Ζαχαρίας Νοικοκυράκης.

Κ15 ΟΦΗ: Χωραίτης, Χασουράκης, Κονιός, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης, Χαλκιαδάκης, Αμανάκης, Αποστολάκης, Σωμαράκης, Μαμουλάκης, Γεωργαλής.

Επαιξαν και οι: Βιτώρος, Βαρβεράκης, Φονιαδάκης, Ξιστράκης, Γιακουμάκης.

Στις φωτογραφίες οι ομάδες Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ, όπως αγωνίστηκαν στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναθηναικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook