Ήττα για την “Κ19” του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το… συγκρότημα του Μανώλη Πατεμτζή, γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη του ΠΑΣ με 4-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με το σουτ του Πήλιου να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Σηφάκη. Οι παίκτες του Μ. Πατεμτζή δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως να τα καταφέρουν. Μέσα σε δυο λεπτά, από το 38’ ως το 40’, ο ΟΦΗ έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 38’ ο Νοικοκυράκης βγήκε τετ α τετ με τον Πατσιούρα, όμως απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο 39’ ο Ξεπαπαδάκης σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας με εξαιρετικό πλασέ από μακρινή απόσταση. Στο 40’ ο Νοικοκυράκης βρέθηκε και πάλι μόνος του απέναντι από τον Πατσιούρα,  το σουτ του όμως δε βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ημίχρονο ο ΟΦΗ, ο οποίος συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, είχε μια καλή στιγμή στο 48’, με τον Σουρνάκη να κάνει το σουτ και τον Πατσιούρα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 52ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, μετά από ανατροπή του Καραμποϊκη από τον Περδίκη. Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, κάνοντας το 2-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες, όπως αυτή στο 59’, όταν ο Ξεπαπαδάκης έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Πατσιούρα να διώχνει και πάλι σε κόρνερ. Στο 62′ ο Νοικοκυράκης έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλας μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 74′ έγινε το 3-0, με τον Τάτση να βγάζει τη σέντρα από αριστερά και τον Καραμποϊκη με κεφαλιά από την μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σηφάκη. Στο 80’ ο ΟΦΗ απώλεσε μια ακόμα ευκαιρία για να μειώσει σε 1-3, με τον Αζίζι να κάνει το σουτ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να δηλώνει παρών.

Στο 90’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από χέρι του Περδίκη μέσα στην περιοχή, με τον παίκτη του ΟΦΗ να αποβάλλεται, καθώς δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πήλιος εκτέλεσε το πέναλτι και ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Κουγιουμουτζής, Περδίκης, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Ξεπαπαδάκης, Κουράκης (64’ Αζίζι), Παπιομήτογλου (64’ Μαρινάκης), Νοικοκυράκης (81’ Σταυρακάκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook