Ξεκινάει το παιδομάζωμα στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι ξεκινάει camp μικρών παιδιών και εφήβων που θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τον Γιάννη Σαμαρά.

Η συμμετοχή για την παρουσία των παιδιών στα camp που διοργανώνει ο ΟΦΗ είναι εντελώς δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν στο “Βαρδινογιάννειο” κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων του Φλεβάρη και της πρώτης του Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διοργανώνει τα πρώτα Camp της νέας εποχής. Ελάτε να φορέσουμε τα χρώματα της ομάδας μας, να παίξουμε όλοι μαζί και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Το διήμερο 23-24/2 για τους γεννηθέντες 2006-07 και το διήμερο 2-3/3 για τους γεννηθέντες 2004-05 οι εγκαταστάσεις μας θα γεμίσουν από παιδιά με μοναδικό σκοπό να διασκεδάσουν και να προπονηθούν με τον Γιάννη Σαμαρά και τους προπονητές της ομάδας μας.

Καταλυτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική συμμετοχή στο πρώτο Camp (23-24/2) είναι η 19η Φεβρουαρίου και στο δεύτερο Camp (2-3/3) η 25η Φεβρουαρίου.

* Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (www.ofi1925.gr), στην ενότητα “Camp” και να συμπληρώσετε τις δύο επισυναπτόμενες φόρμες.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των δυο Camp θα δοθούν στους συμμετέχοντες στις 20/2 και στις 26/2 αντίστοιχα.